Kinesiske Xiaomi udforsker også modulopbygget smartphones

Ikke kun Motorola ser muligheder i en modulopbygget smartphone, også Xiaomi leger med tanken viser et billede fra deres direktør.

Kinesiske Xiaomi udforsker også modulopbygget smartphones

Den kinesiske smartphone producent Xiaomi rygtes også at være sat i forbindelse med modulopbyggede smartphones der kan skræddersys af specifikke dele så man kan bygge sin individuelt perfekte smartphone.

Project Ara: print din smartphone med 3D teknologi

Et billede har været vist online af direktør Lei Jun, det viser en telefon kaldet Magic Cube som har pladser hvor enkelte dele af en telefon kan opgraderes, eksempelvis kan man indsætte et kamera med bedre sensor.

Også Motorola undersøger mulighederne på disse kanter, dog en smule mere ambitiøst med mulighed for at 3D-printe elementer samt gøre det muligt at udskifte flere dele af telefonen. I Xiaomis tilfælde ser det ikke ud til at man skulle kunne skifte skærmen, det tillader Motorolas Project Ara forlyder det.

Udfaldet kan der kun gisnes om, men det er altså ikke kun Motorola der øjner muligheder for en modulopbygget telefon.

Kilde: MobileBurn

Seneste nyt i fortællingen

Siden redaktionen publicerede denne historie er der kommet nyt i sagen. mobilsiden fortsatte historien. 5/12/2013 kørte vi en artikel der belyste emnet LG: Næsten halvdelen af alle smartphones vil snart kunne bøjes – Læs den her. Få også seneste nyt om sagen her.