Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Klagenævn: Mobilbasen.dk snylter ikke på andre

Klagenævn: Mobilbasen.dk snylter ikke på andre

Virksomheden Mobilbasen ApS, som blandt andet står bag Mobilpriser.dk og Mobilsiden.dk, snylter ikke på andres renommé. Det har domain-klagenævnet netop fastslået.

<strong>FAKTA:</strong> Mobilbasen ApS står bag Mobilsiden.dk og Mobilpriser.dk hvis domainnavne er registreret i 1998. Mobilbasen.dk er ifølge DK-Hostmaster registreret i 2001.<br />
FAKTA: Mobilbasen ApS står bag Mobilsiden.dk og Mobilpriser.dk hvis domainnavne er registreret i 1998. Mobilbasen.dk er ifølge DK-Hostmaster registreret i 2001.

I godt otte måneder har den mindre virksomhed Mobilportalen ApS forsøgt at få Klagenævnet for Domænenavne til at slette domainerne mobilbasen.dk, mobil-basen.dk, mobil-base.dk og mobilbase.dk.

Påstanden var, at den indklagede part Mobilbasen ApS, som blandt andet står bag de mere end 10 år gamle sites Mobilpriser.dk og Mobilsiden.dk, har snyltet på "den mangeårige indarbejdede goodwill", som klageren Mobilportalen ApS har opbygget.

Ifølge sagsagterne mener Mobilportalen ApS blandt andet, at dennes domaine mobilbase-danmark.dk og Mobilbasen ApS's domainnavn mobilbasen.dk er "klart forvekslelige" og at det er gået udover besøgstallet hos klageren.

200.000 sidevisninger om året

Mobilbasen ApS mener ikke, at der er et navnesammenfald, men angiver i svaret til klagenævnet, at man betragter klagen som "personlig hetz, da klageren i mange år har været fjendtligt indstillet over for indklagede".

Desuden konstateres det, at Mobilportalen ApS med 200.000 sidevisninger om året, ikke kan have opbygget nogen form for goodwill. Til sammenligning har Mobilbasens ApS' netaktiviteter mere ned 100.000 sidevisninger - om dagen.

I den endelige afgørelse afviser Klagenævnet for Domænenavne ønsket fra Mobilportalen ApS, om at slette de fire domæner mobilbasen.dk, mobil-basen.dk, mobilbase.dk og mobil-base.dk

Link:
 - Her kan du læse hele klagenævnets afgørelse

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

mvp1972 20-04-2010 20:05:18

Tak til klagenævnet for den afgørelse, havde ikke hørt om mobilportalen før så de kan da være lidt glade for at de nu får lidt omtale her på siden, har lige været inde og kigge hvad de havde på omkring HTC og wow.. HTC TyTN II som jeg var "forkølet" på for nogle år siden.. jow jow.. og så hedder det Qtek/HTC på mobilportalen... så jeg bliver nu nok ved med at finde det meste af mine informationer her på siden, tak i øvrigt for godt arbejde.

0 0

Om brug af cookies