Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Klassiske børnelege genopstår i applikation

Klassiske børnelege genopstår i applikation

Børnene skal væk fra fjernsynet og computeren og ud i naturen. En ny applikation gør de klassiske lege ”up-to-date” med naturen som spillebræt.

En ny applikation fra fire danske spejderkorps, har med støtte fra Nordea, udviklet en applikation der skal få børn og unge ud i naturen. Applikationen hedder Woop App, og byder på to forskellige fysiske aktivitetsspil og en kontakttavle. De benytter sig alle tre af telefonens GPS-funktion. Det skriver TV 2 Beep.

Det ene af spillene, Bombe, er en form for digital fangeleg. Én deltager får en bombe på skærmen, den skal så gives videre til en af de andre deltagere ved, at komme inden for en radius af 1,5 meter af vedkommende. Bomben springer så efter et stykke tid. Der uddeles point løbende og når bomben springer, så findes vinderen.

Spillet, Jagt, giver spillerne mulighed for at oprette egne skattejagter med op til 16 poster. Ligesom man også kan afprøve andres jagter ud fra GPS-positionen.

Woop Mig går ud på, at brugeren smider en invitation på Facebook, accepterer modtageren guides denne hen til afsenderen. Praktisk hvis man skal mødes et sted, hvor man ikke lige kan adressen. Der guides via GPS-position.

Woop App er gratis g fås i både Apples App Store og Google Play Store.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies