Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Klodset entreprenør saver Telias fiberkabler over

Klodset entreprenør saver Telias fiberkabler over

En meget klodset TDC entreprenør kappede forbindelsen til Telia backbone netværk.

En entreprenør, der arbejdede med nogle TDC-kabler på Ny Ellebjergvej i Valby, kom i går til save et hovedkabel i Telias fiber backbone netværk over.

Det resulterede i store problemer for en række Telia erhvervskunder. Det skriver Comon.dk

Entreprenøren savede dog ikke kun Telias hovedkabel over. Efter først at have savet Telias backbone-kabel over, så lykkedes det entreprenøren at save endnu et Telia kabel over, hvorefter Telia henvendte sig til TDCs hovedentreprenør og fortalte om sagen.

- "Han har ikke fulgt de gældende regler. Han har simpelthen savet vores rør over uden at tjekke, om der var kabler i dem. Og så har han savet en forkert operatørs rør over," fortæller netværksdirektør i Telia Lars Blach Jensen til Comon.dk

Telias mobilenetværk var kun i begrænset omfang ramt, da Telia benytter redundante forbindelser til mobilnetværket. En række erhvervskunder var dog helt afbrudt, hvilket medføre store gener for Telias erhvervskunder.

TDC har efter episoden fyret den uheldige entreprenør, og firmaet kan samtidig se frem til et erstatningskrav fra Telia på udbedring af skaderne på fiberkablerne..

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Tank 19-12-2011 09:15:52

-bruger

:-)

0 0
Tank 19-12-2011 09:15:15

Det er kun tdc som er så snotdumme at lave sådan et nummer.. Når de ikke kan konkurrere på prisen, service, produktet så bruger betaler de en entreprenør som sikkert ikke engang var ansat på papiret af tdc til at lave sådan et nummer.. Tabervirksomhed.. Personalet ansat i tdc er mindst ligeså hjernedøde som ledelsen i den rådne virksomhed

0 0
Naggie21 16-12-2011 16:39:21

Det er vel bare alternativ konkurrence fra TDC's side. Sabotage virker hurtigere end almindelig markedsføring :)

0 0
Hans Jákup Danielsen 19-12-2011 08:54:57

nåh... så telia tror de kan underbyde os på 4G???
det her skal lære dem
*save save save*
MUHAHAHA

0 0
Rasmus Duerlund 16-12-2011 18:37:55

+1 :)

0 0

Om brug af cookies