Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Kludder i forbindelsen hos Huawei

Kludder i forbindelsen hos Huawei

Ikke engang en af verdens førende netværks-leverandører kunne holde internet-forbindelsen kørende ved deres stort anlagte pressemøde.

Jeg undres…!

Gang på gang møder journalister fra hele verden op til pressemøder i teknologibranchen, med tiltroen og forventningerne til at denne gang må det da kunne lykkedes, at der er god internetdækning. Flere hundrede journalister mødte også håbefulde op til Huaweis pressemøde på dette års Mobile World Congress.

Men så snart man samler mellem 500 og 1.000 journalister, tech-entusiater og bloggere i samme lokale og på samme WiFi-netværk – så går der altså kludder i det.

Ved Huaweis pressemøde i Barcelona i dag, søndag den 24. februar 2013, skete det igen; ingen ordentlig internetforbindelse var tilgængelig. Og dermed lidt problematisk, at live-blogge fra præsentationen af Huawei Ascend P2.

 - Huawei Ascend P2 – verdens hurtigste smartphone

Det interessante, og mystiske er, at Huawei trods alt er en af verdens største netværksleverandører. Udover smartphones lever de af, at levere infrastruktur og kommunikation på verdensplan. Så de er altså ikke ”Hr. hvem som helst” når det kommer til netværk.

 - Hua..Hvad Huawei… Hvem er det?

Men alligevel formåede Huawei ikke, at levere en WiFi-forbindelse, som kunne bruges til at live-blogge fra deres præsentation. Mobilsiden.dk måtte derfor ty til smartphonen og det mobile bredbånd.

Det er dog langt fra den første, eneste eller for den sags skyld sidste gang vi har oplevet dette. Til HTCs event i tirsdags, hvor de præsenterede HTC One, benyttede de kablede internetforbindelser, hvilket gjorde det bedre.

 - Overblik: Alt om topmodellen – HTC One

Sidste år på Mobile World Congress havde Nokia også kablede forbindelser til de første + sat omkring 700 routere på deres område, hvilket under normale omstændigheder skulle have sikret internetdækning til 7-8.000 enheder. Men også her var det kun de der havde kablede forbindelser, som var sikret dækning under hele deres pressemøde.

Mobilsiden.dk dækker i morgen tidlig kl. 8.30 – 9.30 pressemødet hos Nokia – og håber deres internetdækning virker, som den skal – så vi kan live-blogge derfra  - du kan følge det her.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies