Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Knaldrød 3G-letvægter fra Sony Ericsson

Knaldrød 3G-letvægter fra Sony Ericsson

Sony Ericsson introducerer nu en af de første 3G telefoner hvor vægten er presset ned under de 90 gram, og så har de givet den et ordentligt strøg med den røde farve pensel.

K610i ...størrelsen er nok ikke det mest iøjefaldende. Med sin knaldrøde farve er den svær ikke at lægge mærke til.
K610i ...størrelsen er nok ikke det mest iøjefaldende. Med sin knaldrøde farve er den svær ikke at lægge mærke til.

...men størrelsen er nok ikke det mest iøjefaldende. Med sin knaldrøde farve er den svær ikke at lægge mærke til.

Selv om telefonen er lille, ligger den ikke på den lade side hvad angår funktioner. Den vil mætte selv den mest sultne bruger.

Man kan tage billeder med det indbyggede 2 megapixel kamera, lave video samtaler, downloade musik og bruge den som MP3 afspiller og meget mere. Desuden er telefonen allerede fra fabrikken blevet forberedt til MSN og Hotmail, så det er intet problem at holde kontakten med vennerne selv om man er på farten.

Hvis man afskrækkes af den meget røde farve, kan det nævnes at Sony Ericsson senere lancerer modellen i nogle lidt mere diskrete farver, nemlig hvid og grå.

Telefonen er udstyret med Bluetooth så man trådløst kan dele billeder eller film med andre, eller synkronisere informationer med sin PC. Men folk der ikke har Bluetooth i PC’en bliver ikke snydt, med i pakken ligger der nemlig et USB kabel.

Hukommelsen i telefonen burde heller ikke blive et problem for de fleste brugere, den er født med 16 MB hukommelse og med i kassen ligger yderligere 64 MB i form af et Memorystick Micro hukommelses kort. Hvis man ønsker mere hukommelse kan Memorystick Micro (også kendt som M2) i øjeblikket fås i størrelser op til 1 GB.

Telefonen kan næsten prale med at være den mindste 3G model på det danske marked i øjeblikket - dens nærmeste konkurrent er fra Samsung og hedder Z150, men til gengæld taber Samsung-modellen med flere batteri længder hvad angår funktioner. Dog kan den ny-præsenterede model E81 fra BenQ-Siemens give den lidt konkurrence.

Men generelt må det siges at det er lidt imponerende at Sony-Ericsson har fået så meget teknik til at fylde så lidt. Mange 3G brugere har jo længe efterlyst nogle mindre og mere handy modeller, måske er denne model svaret.

K610i sælges hos 3 og Telmore

Telefonen kan købes hos 3 for den nette sum af 1,- hvis man vælger et 3Boost 399 abonnement. Dog skal man så også finde sig i at 3 har sat deres logo på telefonen (branding).

Hvis man helst er fri for dette, eller af andre grunde ikke ønsker et abonnement, kan telefonen erhverves hos Telmore for 2.069,- uden abonnement.


Sony Ericsson K610i - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies