Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Knivskarpe pressefotos af OnePlus 3 slipper ud før lanceringen

Knivskarpe pressefotos af OnePlus 3 slipper ud før lanceringen

Med kun fem dage til lanceringen af topmodellen OnePlus 3 slipper en masse pressefotos af telefonen ud i knivskarp kvalitet.

Foto: Weibo.com

Med det første pressefoto af OnePlus 3, der dukkede op for tre uger siden, samt billeder fra godkendelsesinstansen TENAA, er der efterhånden ikke meget overladt til fantasien, når det gælder designet af OnePlus 3.

Læs også: OnePlus udgiver de første billeder taget med OnePlus 3

En række nye pressefotos - hele 9 af slagsen - gør os dog alligevel lidt klogere på, hvad der sker af ændringer på designfronten ned til mindste detalje.

En bruger på det kinesiske sociale medie Weibo har nemlig fået fingrene i billeder, der ser ud til at komme i brug på OnePlus’ kinesiske hjemmeside efter lanceringen.

Her ses det samme metaldesign, som blev afsløret tidligere hen. Bagsiden er ganske minimalistisk med kun det let afrundede kamera, en LED-blitz, OnePlus-logoet og de to vandrette antennelinjer. Det ser dermed ud til, at der ikke længere er optisk laserautofokus, som forgængeren ellers kom med.

På fronten ses en svag afrundet kant, der kan få OnePlus 3 til at fremstå som OnePlus X – igen meget stilren. Her er det kun fingeraftrykslæseren (som home-knap) og frontkameraet, der bryder den helt sorte front.

Læs også: Nye priser: OnePlus 3 bliver alligevel dyrere end 2'eren

Fælles for alle billederne er, at OnePlus 3 ses med et silikonecover påført, der måler kun 2 mm i tykkelsen og er helt transparent lige som det, der følger med OnePlus X.

Med alle detaljer ude om designet mangler nærmest kun den endelige pris, der har været en del rygter om, samt de endelige konfigurationer. Alt dette bliver som bekendt afsløret tirsdag den 14. juni, hvor telefonen allerede kan købes samme aften.

OnePlus 3: Foreløbige specifikationer

Skærm: 5,5" Super AMOLED (1.080 x 1.920 pixels)
Processor: Qualcomm Snapdragon 820 (4 x Kryo-kerner på op til 2,2 GHz)
Grafikchip: Qualcomm Adreno 530
RAM: 4/6 GB
Lagerplads: 32/64 GB
Kamera: 16 + 8 megapixel
Batteri: 3.000 mAh
Software: Android 6.0 Marshmallow med Oxygen OS 3.0-tilpasning
Pris: Muligvis omkring 2.260 kroner
Andet: Dash Charge (lynopladning fra OnePlus), USB Type C-port

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies