Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Knivskarpe pressefotos af Samsung Galaxy Note 7 dukker op

Knivskarpe pressefotos af Samsung Galaxy Note 7 dukker op

De første rigtige pressefotos af den kommende Samsung Galaxy Note 7 er blevet lækket. På billederne ses det, at topmodellen kommer i to helt nye farver.

Foto: Twitter.com (@evleaks)

Mens Samsung er ved at færdiggøre den næste topmodel, Note 7, er et væld af rygter dukket op i den foregående måned, heriblandt 3D-modeller.

Læs også: Samsung Galaxy Note 7: Flere specifikationer afsløret

Nu, en lille måned inden den formodede lancering, er officielle pressefotos i høj kvalitet fra den altid velinformerede evleaks eller Evan Blass dukket op. I et tweet har han delt telefonen i de tre farver, som den formodes at blive lanceret i.

På billedet ses der to nye farver: Black Onyx og Blue Coral, mens Silver Titanium også blev benyttet sidste år i Note 5, der aldrig kom til Danmark eller Europa.

Den sorte farve er denne gang 100 % uden noget blåt skær, som der var i den sorte farve Black Sapphire i Note 5. Den blå farve i år er til gengæld en meget lyseblå af slagsen, der ikke tidligere er set brugt på Samsung-smartphones.

Mere interessant er naturligvis designet, der også har været meget tale om, da Samsung står til at introducere en kurvet Note 7. At dømme ud fra disse nye pressefotos ser det netop ud til at være tilfældet, om end ikke i lige så høj grad som Samsung Galaxy S7 edge.

Læs også: Første kig på den kommende Samsung Galaxy Note 7 edge

Der har også været snak om, at Samsung inkluderer en iris-scanner i Note 7, så du ikke kun kan låse telefonen op med dit fingeraftryk, men også ved blot at kigge på telefonen. Det kunne godt tyde på, at der er noget om snakken, for der er i hvert fald rykket rundt på sensorerne i forhold til Samsungs topmodeller fra sidste år.

Samsung Galaxy Note 7 ventes at blive lanceret i starten af august måned – formentlig tirsdag den 2. august – ved en af Samsungs sædvanlige Unpacked-events.

Samsung Galaxy Note 7: Foreløbige specifikationer

Mål: 153,5 x 73,9 x 7,9 mm
Skærm: 5,7/6” QHD Super AMOLED (1.440 x 2.560 pixels, 513 PPI)
Processor: Qualcomm Snapdragon 823 (4 x Kryo-kerner på 2,6 GHz)
Grafikchip: Adreno 530
RAM: 6 GB LP-DDR4
Intern lagerplads: 64 GB
Kamera: 12 MP f/1.7 bag på med optisk billedstabilisering og 5 MP f/1.7 foran
Batteri: 4.000 mAh
Farver: Sort, sølv og blå
Andet: USB Type C-port, IP68-certificering (vand- og støvafvisende), iris-scanner
Software: Android 6.0 Marshmallow med TouchWiz-tilpasning

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies