Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Køb bærbar med mobilt bredbånd på afbetaling

Køb bærbar med mobilt bredbånd på afbetaling

Rækker økonomien ikke til, at købe en ny bærbar kontant, har et teleselskab tilbud om afbetaling over 12 eller 24 måneder.

Afbetalings- og tilskudsordninger på bærbare computere med indbygget mobilt bredbånd, begynder så småt at se dagens lys.

Senest har Telia annonceret to Dell-computere, som kan købes på en finansieringsordning uden renter og gebyrer. Som noget helt særligt, sørger Dell for et teknikerbesøg, hvis maskinen går i stykker inden for en tre-års periode.

 - "Det skal være slut med, at vente i flere uger, hvis ens bærbare går i stykker. Derfor tilbyder vi sammen med Dell hjemmeservice. Det betyder, at man kan ringe til Dell's tekniske support og få hjælp. Hvis problemet ikke kan løses over telefonen, så aftaler man en tid, hvor en tekniker fysisk kommer hjem til kunden og klarer problemet" siger Michael Bech, salgsdirektør i Telia.

To forskellige modeller

Der kan vælges mellem "Dell Studio 15" og "Dell XPS 1330" hvor skærmstørrelserne er henholdsvis 15,4" og 13,3".

Computerne koster på en 12 måneders ordning henholdsvis 498 kroner og 598 kroner pr. måned. Oveni dette kommer udgiften på mobilt bredbånd på 149 kroner om måneden. På den lille model (Dell Studio 15) bliver den samlede pris dermed 6.870 kroner. Vælger man at købe den bærbare kontant sammen med mobilt bredbåndsabonnementet vil prisen være 5.976 kroner.

Ved besøg i Telia-butikken afkræves man 199 kroner i oprettelse for mobilt bredbånd plus første måneds afdrag.

Computere forældes rent teknologisk relativt hurtigt, derfor skal det grundigt overvejes inden man binder sig i hele to år. Løsningen på med 12 måneder, vil i denne hensende være mere relevant.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies