Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Køb burger via mobilen

Køb burger via mobilen

Burger på mobilen er nok ikke så langt ude i fremtiden, som nogle af os går og tror. NTT Docomo og McDonald’s er indgået i et samarbejde, hvor det skal gøres muligt at købe en burger via mobilen.

Har du også tit oplevet de kilometerlange køer, når du bare lige skal have en Bic Mac eller Cheeseburger med?

Nu behøver du ikke længere vente, hvis du befinder dig i Japan. NTT Docomo og McDOnalds er gået sammen og har udviklet et system meget a la RFID, hvor du kan bruge din mobil som betalingsmiddel. Det eneste, du skal gøre, er blot at vifte mobilen henover en sensor, der så opfanger købet for derefter at sætte det på din mobilregning. Egentligt lidt ligesom PBS, hvis man tænker over det.

Samarbejdet er mundet ud i et joint-venture mellem de to parter, hvoraf McDonalds Japan ejer 70 procent af aktierne og resten er NTT Docomo-ejet.

I Japan er det på nuværende tidspunkt allerede muligt at betale med mobilen på eksempelvis banegårde. Men her slutter det ikke, de japanske operatører arbejder nemlig på at få blandt andet VISA-kortet med ind under den RFID-lignende betalingsmåde.

Om dette samarbejde vil nå til Danmark, kan der kun gisnes om, men det virker da bestemt som en tillokkende betalingsmåde

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies