Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Køb digitale frimærker med MobilePay-betaling

Køb digitale frimærker med MobilePay-betaling

Med ny MobilePay-integration har det aldrig været nemmere at købe digitale frimærker i Post Danmarks Mobilporto-app.

Danske Bank fortsætter med at udvide mulighederne med sin MobilePay-betalingsløsning. Nu er det Post Danmark, der implementerer MobilePay i sin app, Mobilporto, så du lynhurtigt kan købe digitale frimærker på farten.

Læs også: Nu kan du bruge Mobilepay i supermarkedet

Det er første gang, at en anden virksomheds app integrerer MobilePay-mobilbetaling i så stor skala, som der er tale om her. Med i alt 600.000 downloads af Mobilporto og 300.000 transaktioner i marts måned forventer Post Danmark, at 25 % af købene af digitale frimærker vil foregå med MobilePay i løbet af det første år.

"I Post Danmark arbejder vi hele tiden på at udvikle digitale selvbetjeningsløsninger, der gør det lettere for danskerne at sende og modtage pakker og breve. Rigtig mange har allerede taget MobilePay til sig som en nem betalingsløsning. Derfor har det været oplagt at integrere betalingsapp’en i Mobilporto og øge brugervenligheden endnu mere," siger Jørgen Loft Holm, chef for Mail & Communication i PostNord.

Læs også: Bankerne opruster: Swipp køber Paii

Fra at være en app til simple mobiloverførsler mellem privatpersoner er MobilePay løbende blevet en kæmpe portal til betaling af produkter både i webshops og i fysiske butikker og er nu downloadet over 2 mio. gange.

Nu kan MobilePay altså også implementeres som betalingsløsning i større apps - med Mobilporto som første store eksempel.

Sådan fungerer det

Du skal først have downloadet Mobilporto fra Post Danmark til enten Android, iOS eller Windows Phone. Derefter finder du dit ønskede frimærke som du plejer. Ved betalingssiden bliver du mødt med muligheden for at betale med MobilePay. Herefter åbner MobilePay-appen automatisk, hvor du skal logge ind med din normale 4-cifrede kode.

Læs også: MobilePay breder sig til fire nye butikker

Straks vises betalingen fra Post Danmark med det pågældende beløb, hvor du blot skal swipe fingeren til højre som ved enhver anden MobilePay-betaling. Du får en kvittering og bliver til sidst sendt tilbage til Mobilporto-appen og får fremvist dit digitale frimærke. På få sekunder er købet dermed foretaget.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies