Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Køb kun mobilt bredbånd, når der er behov

Køb kun mobilt bredbånd, når der er behov

Hvorfor betale løbende for en mobil internetadgang der kun benyttes sjældent? Her er løsningen, som gør det billigt at komme på nettet.

Hvis USB-enheden der giver adgang til internettet via mobilt bredbånd ofte ligger i skuffen eller tasken uden at blive brugt, er det en dyr forbindelse hver måned at betale til.

Senest har lavprisselskabet Oister åbnet mulighed for at optanke det mobile bredbånd i en butik, når behovet opstår.

Prisen for en uge er 79 kroner - købes én måned koster det 199 kroner. Det kræver dog man i forvejen har en USB-enhed der kan bruges - alternativet er at købe en ny til 499 kroner.

Også TDC har en "kiosk version" af deres mobile bredbånds-
løsninger. Produktet 2-Go-Cash er dog forholdsvis dyr sammenlignet med Oister. Dagsprisen er 39 kroner, en uge koster 149 kroner, mens månedsversionen ligger på 399 kroner.

Flere muligheder for billig mobil netadgang

Hos CBB Mobil tilbydes også dagsadgang til internettet. Her er prisen 18 kroner pr. dag. Optankning foregår på nettet.

M1 giver deres kunder en løbende aftale på 147 kroner om måneden. Hvis der er en måned, hvor forbindelsen slet ikke benyttes, tilbagebetales 100 kroner, så den egentlige udgift bliver 47 kroner.

Er du kunde hos Telenor, tilbydes du gratis forbindelse til mobilt bredbånd i op til seks måneder.

Mulighedene for billig netadgang på det bærbare computer er mange. Derfor anbefaler vi dig, at tjekke mere end ét selskab inden du køber.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Jonas 18-11-2009 21:10:41

Telenor som har lavet deres Mobilt bredbånd XS
0 kr i abb.
199 for modem
maks 25 kr pr dag(ligegyldig hvor meget du bruger)
Det virker umiddelbart os som en løsning der kan konkurere med de andre :)

0 0
AOlesen 18-11-2009 12:27:51

En oplagt mulighed kunne vel også være blot at bruge sin telefon som modem, i stedet for at have endnu et abonnement, og slæbe rundt på en USB dims. Mange mobilselskaber giver mulighed for at købe trafik til rimelige priser, eks. giver jeg vidst 50,-/måned for 1GB trafik ved Bibob. En fordel ved dette er jo at man så både kan bruge data fra sin pc eller sin mobil, for en overkommelig pris.
Dette forudsætter selvfølgelig at ens telefon understøtter at dele internet forbindelsen (via kabel, bluetooth eller wlan), men det gør langt de fleste vel efterhånden.

0 0

Om brug af cookies