Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Køb ønske-mobilen brugt og spar penge

Køb ønske-mobilen brugt og spar penge

Kan du leve med at den mobil, som står øverst på ønskeseddelen er brugt, så er der penge at spare.

iPhone til 1.500 kroner, Nokia 5800 Xpressmusic til 900 kroner eller en HTC Magic til 1.300 kroner. Dette er blot et lille udpluk af de over 120 brugtsalgs-annoncer, som lige nu er online på www.mobilsalg.dk, der åbnede i mandags.

Selvom mobilerne er brugte, er det ofte let at gøre et scoop, og finde en både pæn og fungerende mobiltelefon til en ganske fornuftig pris.

Synes du prisen for en given mobil på Mobilsalg.dk, er lidt for høj, kan du via kommentarfeltet prøve at spørge sælgeren, om prisen kan forhandles.

Scor penge på din brugte mobil

Hvis du ligesom 77 procent af andre danskere, har en brugt mobil liggende i skuffen, kan du realisere lidt lommepenge ved at sætte den til salg.

På Mobilsalg.dk kan alle med få klik, og uden det store internetkendskab, gratis sætte deres brugte mobiltelefon til salg.

- "Vi har forsøgt at gøre alting så simpelt som overhovedet muligt, så alle kan være med. Skulle der alligevel være enkelte, som har problemer, tilbyder vi gratis telefonisk support", siger John G. Pedersen fra Mobilsalg.dk

Bag brugtmobil-siden Mobilsalg.dk står Mobilsiden.dk, der også driver siderne Mobilpriser.dk, Mobildebat.dk, FriSMS.nu.

Links:
 - Mobilsalg.dk  - køb/sælg brugte mobiler
 - Facebook-gruppe for Mobilsalg.dk
 - Titusindvis af mobiler skal have nyt hjem

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies