Køen begyndt foran Apple Store i New York

Allerede i fredags, en uge før salgsstart, begyndte køen foran Apple Store på 5th Avenue i New York – holder hypen med iPhone 5?

Køen begyndt foran Apple Store i New York

Kritikken omkring den manglende understøttelse af 4G-netværk rundt om i Europa er amerikanerne fuldstændig ligeglade med. Allerede nu er køen foran Apple Store på 5th Avenue i New York begyndt. Det skriver CNET.com.

 – Teleselskaber lægger pres på Apple om 4G/LTE

iPhone 5 kan købes i USA og andre udvalgte lande allerede fra på fredag den 21. september, mens vi i Danmark skal ventes en uge længere, nemlig til den 28. september. Forudbestillingerne på Apples egen hjemmeside begyndte i fredags, og allerede nu er leveringstiden oppe på 2-3 uger på Apple.com.

 – iPhone 5 kommer til Danmark den 28. september

Allerede i fredags begyndte de første at ankomme med soveposer, campingudstyr m.v. for, at lægge sig fysisk i kø foran Apples butik på 5th Avenue i New York. Det er dog ikke alle i køen, som kun har til formål at købe iPhone 5 telefonen – flere benytter også muligheden for at give deres applikationer og lignende omtale.

Hvor mange der inden salgsstarten på fredag vil lægge sig i kø foran en Apple Store er endnu uvist, men ifølge CNET.com har interessen for forudbestillinger været rigtig stor.

folk i kø til iPhone 5
Køen foran Apple Store på 5th Avenue i New York er begyndt (Foto: Greg Sandoval/CNET)

Mere til sagen

Emnet fik sin fortsættelse. mobilsiden gik et skridt videre. Efterfølgende d. 17/9/2012 bragte vi en artikel omkring Teleselskaber lægger pres på Apple om 4G/LTE – Artiklen kan du læse her. Få også seneste nyt om emnet her..