Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Kom helt tæt på Oppo's kantløse mobil

Kom helt tæt på Oppo's kantløse mobil

Den kommende og næsten futuristisk lignende smartphone fra Oppo viser sig endnu en gang frem på internettet.

Den kinesiske smartphoneproducent, Oppo, har en meget interessant smartphone undervejs, som med en helt ny skærmteknologi gør op med den brede kant langs begge sider af skærmen.

Det drejer sig om Oppo R7, som før er kommet i mediernes lys ad flere omgange - først med et par tydelige billeder og senere en HD-video, der bekræftede dens eksistens.

Læs også: Lækket OPPO-smartphone med ultratynd kant

Nu dukker to yderligere billeder op, som stammer fra en Twitter-bruger, der er journalist på et italiensk medie. Her vises Oppo R7 frem på klos hold, hvor man virkelig kan se, hvilken forskel skærmen gør.

Teknologien afbøjer lyset fra skærmpanelet og projicerer det over på det absolut yderste område af kanterne. Du får altså et skærmområde uden for selve skærmpanelet selv, mens glasset har en let kurve langs kanten.

Det giver en illussion af et skærmpanel, der dækker hver eneste millimeter af bredden, selv om det reelt ikke er tilfældet.

Læs også: Den kantløse OPPO-smartphone er fanget på video

Foruden den fascinerende skærmteknologi forlyder det, at skærmen bliver 5,5” stor, mens processoren bliver af MT6795-typen fra MediaTek, som med det 20,7 MP kamera er i stand til at optage slowmotion-videoer med hele 480 billeder i sekundet - det dobbelte af hvad der for tiden er muligt.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies