Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Kom med til iPhone-aften i Dansk Design Center

Kom med til iPhone-aften i Dansk Design Center

Verdens største enkeltstående begivenhed i mobilbranchen, lanceringen af Den Nye iPhone 5, samler 240 iNørder i Dansk Design Center. Du kan være med!

Simuleret billede.<br /><br />Følg også med på vores <a title=Facebook og Twitter." />
Simuleret billede.

Følg også med på vores Facebook og Twitter.

INFO: EVENTEN ER SLUT....

Onsdag den 12. september klokken 19.00 er Apple klar i USA med det, der forventes at blive præsentationen af den næste iPhone.

Som altid er der aldrig videostream fra Apples begivenheder, men der blogges på livet løs fra salen hvor det hele foregår. Redaktioner over hele verden, inklusive os på Mobilsiden.dk, dækker præsentationen med nyheder og chat.

LIVECHAT: Her kan du følge den store iPhone 5 event

Onsdag fra klokken 18.30 er der lagt op til ”STORE iNØRD”-aften i Dansk Design Center. Teleselskabet 3 har samlet 240 iNørder der på storskærm følger en række blogs, diskuterer med hinanden, og i det hele taget samles om deres store interesse, Apple.

Arrangementet indledes og afsluttes af chefredaktør på Mobilsiden.dk, der fortæller om iPhone og dens betydning for mobilmarkedet. Mon ikke der også bliver plads til et par provokerende kommentarer til iPhone-salen.

Kom med til Apple-event

Undervejs vil en moderator sammen med redaktøren kommentere på nyheder og produkter, samt inddrage salen.

Mobilsiden.dk har denne aften flyttet redaktionen ind i Dansk Design Center. Dækningen af den forventede iPhone, samt chat med brugerne og opdatering af artikler, kommer således til at foregå herfra.

Arrangementet blev overtegnet på rekordtid, men Mobilsiden.dk har sikret sig seks pladser.

Vil du med? Så skriv i kommentarfeltet under denne artikel, hvorfor du er så meget iMand m/k, eller det modsatte, at vi netop skal vælge dig. Skriv senest 11. september 2012 kl. 16.00.

BEMÆRK: Tilmelding er bindende!

Vinderen bliver kontaktet direkte og hver person kan tage en ven eller veninde med.

Det praktiske

Det sker i Dansk Design Center, H.C. Andersens Boulevard 27, 1553 København K. Onsdag den 12. september kl. 18.30-21.00 (dørene åbnes fra kl. 18.00).

Der sørges for en let anretning med lidt øl, vin og vand.

InfoMere om Apple-event


Læs også:
Kan Apple gøre det igen?
Afstemning: Skal du have den nye iPhone 5?
Den nye iPhone vil have 4G LTE
iPhone 3GS udgår måske
 

Afstemning

Skal du have den nye iPhone?
Se resultatet her
Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Christopher 11-09-2012 14:30:26

Jeg var før i tiden Android mand, jeg elskede at læse om det nyeste hardware, og at flashe andre ROMs. Da iPhone 4 udkom besluttede jeg mig dog for at prøve noget nyt - og jeg blev positivt overrasket. iPhone ændrede fuldstændigt min holdning til hvad der er vigtigt i en telefon. iPhonen var ikke overlegen på mængden af ram, grafikkraft eller havde en 1 Ghz Snapdragon (Det var gode tider) Tilgengæld havde den et let, simpelt styresystem, der hverken krævede store resourser fra hardware eller forbruger. Det betød meget for mig, stadigvæk idag, slut var dagene hvor man brugte timer på at finde den perfekte ROM, som selvfølgelig ikke fandtes. iPhone derimod fungere fra dag 1, direkte ud af boksen. Det var faktisk mit første Apple produkt, jeg har siden købt en iPad, men er stadig pc-mand. Købet af min iPhone har dog været et af mine mest indflydelsesrige øjeblikke inden for elektronik i mange år. Det har ændret mit synspunkt på mange områder, som f.eks at software er mindst lige så vigtigt som hardware, samt at et simpelt brugerinterface kan fungere så godt som et avanceret. Man kan ganske vist ikke personificere sin iPhone særlig meget, men jeg havde heller aldrig det store beov for dette, eftersom det er mit værktøj, ikke min person.

Jeg stiller ikke op til konkurrencen da jeg ikke har råd til toget, jeg ville bare fortælle min historie. :)

0 0

Om brug af cookies