Kom med til iPhone-aften i Dansk Design Center

Verdens største enkeltstående begivenhed i mobilbranchen, lanceringen af Den Nye iPhone 5, samler 240 iNørder i Dansk Design Center. Du kan være med!

Kom med til iPhone-aften i Dansk Design Center

INFO: EVENTEN ER SLUT….

Onsdag den 12. september klokken 19.00 er Apple klar i USA med det, der forventes at blive præsentationen af den næste iPhone.

Som altid er der aldrig videostream fra Apples begivenheder, men der blogges på livet løs fra salen hvor det hele foregår. Redaktioner over hele verden, inklusive os på Mobilsiden.dk, dækker præsentationen med nyheder og chat.

LIVECHAT: Her kan du følge den store iPhone 5 event

Onsdag fra klokken 18.30 er der lagt op til ”STORE iNØRD”-aften i Dansk Design Center. Teleselskabet 3 har samlet 240 iNørder der på storskærm følger en række blogs, diskuterer med hinanden, og i det hele taget samles om deres store interesse, Apple.

Arrangementet indledes og afsluttes af chefredaktør på Mobilsiden.dk, der fortæller om iPhone og dens betydning for mobilmarkedet. Mon ikke der også bliver plads til et par provokerende kommentarer til iPhone-salen.

Kom med til Apple-event

Undervejs vil en moderator sammen med redaktøren kommentere på nyheder og produkter, samt inddrage salen.

Mobilsiden.dk har denne aften flyttet redaktionen ind i Dansk Design Center. Dækningen af den forventede iPhone, samt chat med brugerne og opdatering af artikler, kommer således til at foregå herfra.

Arrangementet blev overtegnet på rekordtid, men Mobilsiden.dk har sikret sig seks pladser.

Vil du med? Så skriv i kommentarfeltet under denne artikel, hvorfor du er så meget iMand m/k, eller det modsatte, at vi netop skal vælge dig. Skriv senest 11. september 2012 kl. 16.00.

BEMÆRK: Tilmelding er bindende!

Vinderen bliver kontaktet direkte og hver person kan tage en ven eller veninde med.

Det praktiske

Det sker i Dansk Design Center, H.C. Andersens Boulevard 27, 1553 København K. Onsdag den 12. september kl. 18.30-21.00 (dørene åbnes fra kl. 18.00).

Der sørges for en let anretning med lidt øl, vin og vand.

InfoMere om Apple-event


Læs også:
– Kan Apple gøre det igen?
– Afstemning: Skal du have den nye iPhone 5?
– Den nye iPhone vil have 4G LTE
– iPhone 3GS udgår måske
 

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Emnet er ikke færdigdebatteret

Her får du den kronologiske fortsættelse i sagen og anvisning til absolut seneste nyt om emnet. mobilsiden fulgte op på sagen. 11/9/2012 gik redaktionen videre og fulgte op med et indlæg omkring YouTube applikation klar til iPhone og iPod Touch – Den kan læses her. Læs også seneste nyt om temaet ved at trykke her..