Kom på kursus i smartphone på biblioteket

Et lille bibliotek tilbyder kursus i brug af smartphone.

Kom på kursus i smartphone på biblioteket

Smartphones er overalt disse dage, men ikke alle er lige dus med den nye teknologi og de mange muligheder, som disse nye smarte telefoner giver.

Derfor vil Kibæk bibliotek i Midtjylland nu undervise i brugen af smartphones. Det skriver Tvmidtvest.dk

Tidligere var det computeren som gav udfordringer for danskerne, men i dag er det i stigende grad smartphones, der volder brugerne problemer. Det nye kursus skal hjælpe almindelige mennesker med e-mail, surfing og applikationer på deres smartphones.

TVmidtvest har været på besøg på Kibæk bibliotek, hvor der undervises i brugen af smartphones. Se hele indslaget fra TVmidtvest nederst på siden.

Mobilsiden.dks søstersite Mobildebat.dk er som altid åbent for nye smartphone brugere, der har brug for lidt hjælp til emner lige fra rooting af Android telefoner til opsætning af e-mail på Windows Phone 7.

Efterfølgende nyt om sagen

Vores redaktion har fulgt udviklingen. Her er de efterfølgende historier. mobilsiden fortsatte historien. 8/12/2011 gik vi videre med en vinkel omkring Smartphones er de nye filmstjerner – Det videre forløb i sagen finder du her. Tjek også seneste nyt om temaet her.