Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Kom tilbage i `gear´ inden skolestart

Kom tilbage i `gear´ inden skolestart

Skolernes sommerferie er ved at lakke mod enden, så får meteologerne ret i det lovede regnvejr i weekenden, kan den bruges til at få trænet matematikken igen.

Skolemat.dk har lavet et par matematik-applikationer til iPad, iPhone og iPod Touch - og har du allerede abonnement til Skolemat, hvilket mere end 160.000 elever i Danmark har, så kan programmet bruges gratis.

Du besøger øen Mondiso, som byder dig velkommen ind i den forunderlige matematiske verden, hvor du bliver introduceret til tal og matematik. Der er endda en applikation for hvert klassetrin fra 1. klasse og op til 9. klasse.

Monstrene Manfred, Pedro, Max, Carla, Felicia, Von Skrammel m.fl. udfordrer dig eller dit barn med relevant matematik på en sjov og anderledes måde. Nu er der altså ikke længere undskyldninger for ikke at ville øve matematik.

Du kan også få adgang til animationsvideoer, som forklarer matematiske begreber, Soduku og meget andet.

Applikationerme er gratis at downloade, og kan findes i App Store, når der søges på “Math - Level 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 eller 9”. Muligheden for en gratis demo er der, hvis du ikke har abonnement til Skolemat.

Abonnement til Skolemat.dk koster 299 kroner pr. år.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies