Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Kombineret Android og Windows bærbar fra Asus lækket

Kombineret Android og Windows bærbar fra Asus lækket

Virksomheden bag Padfone teasede tidligere med et nyt produkt, der nu kortvarigt er lækket på Youtube.

Virksomheden Asus, der i forvejen opererer i alternative katagorier for smartphones og tablets, har tidligere teaset med video for kommende produkt, der skal lanceres på den kommende CES-messe. 

I den daværende teaser, blev der kraftigt indikeret, at der var tale om en “Dual OS”-agtig enhed, der altså eksempelvis ville kunne køre både Windows og Android på samme tid. 

Nu har virksomheden, enten med vilje eller uden, lækket en promotion-video for det kommende produkt på Youtube. Det skriver AndroidAuthority via Androidworld.

Der er altså tale om en konvertibel laptop, der vil gå under navnet Transformer Book Duet og med et modelnummer på TD300. Videoen, som oprindeligt er spottet af AndroidWorld.com, er dog fjernet igen fra Youtube. 

Det lader til, at Asus har fundet en hurtig måde, hvorpå Tranformer Book Duet kan skifte imellem de 2 styresystemer, der altså angiveligt skulle kunne klares på blot 8 sekunder. Brugerne skulle blot kunne vælge imellem de 2 systemer med “one touch”, som det fremgår i skærmbilledet fra videoen herover. 

Videoen kastede desværre ikke specifikationer fra sig, så vi må derfor væbne os med tålmodighed, indtil Asus er klar med en offentlig præsentation for enheden. Er du interesseret? 

Kilde: AndroidAuthority via Androidworld.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Søren Leisten 06-01-2014 19:57:07

ASUS har allerede et produkt der ligner det her, det hedder ASUS Transformerbook Trio, den kører med både fuldblods windows 8 og android.
Windows 8 delen ligger i tastaturet og lige så snart man tager tablet delen ud af tastaturet/ docken kører tableten på normal android, så kunne forstille mig at dette produkt ogsp vil kører fuld windows 8. :-)
http://asusnordic.com/isoi-dk/phone/asus-transformer-book-trio.html

0 0
Naggie21 06-01-2014 14:12:24

Ikke hvis det er Windows RT. Det lort, kan ikke bruges til en skid, og så kommer man til at bruge Android hver gang.

1 2
06-01-2014 16:24:57

Undskyld mig
men det er dog det værste vrøvl..
surface med RT har været min primær pc siden laceringen. Og det er super super brugbar

1 2
Naggie21 09-01-2014 13:44:13

Fint du har det sådan, men derfor er det stadig gældende for mig.

0 0

Om brug af cookies