Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Kommende mobiler i april måned

Kommende mobiler i april måned

Disse mobiltelefoner kommer i handlen i løbet af april måned

Nyhederne fra februars måneds store mobilmesse, Mobile World Congress, begynder nu så småt at ramme de danske butikshylder. De her telefoner kan du glæde dig til kommer i april måned.


Samsung Galaxy S5

S-serien fra Samsung behøver ikke længere nogen introduktion. Nyeste familiemedlem Galaxy S5 vil være i handlen fra den 11. april.

Den nye Galaxy S5 vil udmærke sig ved at have et lynhurtigt 16 MP kamera, et vand og støvtæt ydre, en fingeraftrykscanner samt en lille skærmforøgelse til 5,1 tommer. Du kan læse mere om Galaxy S5 i vores hands-on her. Find den bedste pris her.

HTC One m8

HTC’s nye etter tyvstartede salget på deres nye kreation allerede den 29.marts i deres konceptstore i købmagergade, men selvom den officielt først skulle lanceres den 4. april i Danmark er den allerede nu til salg hos flere forhandlere. Du kan finde den bedste pris på mobilpriser.dk.

Læs også: HTC One (M8) anmeldelse: Velkommen til første klasse [MOBILTEST]

Den nye One (M8) sætter nye standarder for byggekvalitet og brugervenlighed, leverer fantastisk lyd og billede og introducerer smarte kamerafunktioner som UFocus hvor baggrunden i billeder kan sløres ligesom i et spejlrefleks kamera.LG G2 mini

Miniudgaven af den succesfulde LG G2 er slet ikke så mini, den formår at pakke en 4,7” skærm og en quad-core processor i et lommevenligt format til en pris hvor alle kan være med.

Læs også: LG G2 mini er blevet offentliggjort

LG G2 mini vil koste lige under 2.000,- kroner

Sony Xperia E1

Til de helt små budgetter vil Sony have et tilbud klar i form af Xperia E1. For bare 800,- kroner vil man få en snusfornuftig 4 tommer HVGA skærm samt en dual-core CPU til at drive mekanikken.

Læs også: Mød Sony Xperia T2 og E1

En anden Sony-nyhed, flagskibet Xperia Z2, skulle oprindeligt lanceres i april, men er desværre blevet udskudt til starten af maj.


Alcatel OneTouch Idol 2 serien

I slutningen af april vil Alcatel gøre deres comeback i Danmark med deres nye Idol 2 serie.

Fire modeller vil udgøre Idol OneTouch 2 serien:

Idol OneTouch 2 og 2S, vil være udstyret med 5 tommer HD-skærm, quad-core og et 8 megapixel kamera. S udgaven vil også understøtte 4G/LTE hastigheder.

Idol OneTouch 2 mini og 2S mini, vil være udstyret med 4,5 tommer qHD-skærm, quad-core og et 8 megapixel kamera. S-udgaven vil også understøtte 4G/LTE hastigheder.

De danske priser er ikke tilgængelige endnu, men prissætningen skulle være skarp.

Læs også: Alcatel vil vinde Danmark med budgetvenlige mobiler

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

01-04-2014 17:03:31

HTC One M8 har det samme lynhurtige kamera som Galaxy S5?

0 0
Niels de Boissezon 01-04-2014 17:10:28

De er omtrent lige hurtige. Du kan læse om dem her:
http://www.mobilsiden.dk/nyheder/kameraduel-samsung-galaxy-s5-mod-htc-one-m8,lid.31176/

0 0

Om brug af cookies