Kommer Apple snart med en iPhone 5S?

RYGTE: Ifølge kinesiske Commercial Times starter testproduktionen af iPhone 5S. Den skulle angiveligt komme før efteråret ’13.

Kommer Apple snart med en iPhone 5S?

Kinesiske Commercial Times rapporterer, at Apple begynder test produktionen af iPhone 5S allerede i december måned. Det skriver DigiTimes.

Det betyder i så fald også, at den lanceringscyklus, som har været siden iPhone 4S, hvor nye iPhones kommer om efteråret, bliver brudt.

Commercial times mener også, at Apple vil kunne påbegynde den fulde produktion i første kvartal 2013. Dermed vil det nemt kunne blive lancering før sommeren, som det også var tilfældet med de første iPhones.

 – iPhone 5 – bedst men innovationen mangler (mobiltest)

Macrumors mener dog, at Commercial Times har et ”blakket” ry og dermed anser det som sandsynligt, at rygterne ikke holder vand.

Der er ingen officielle udmeldinger fra Apple.

Læs også:
 – Web-tv: Skal du købe iPhone 5 – kom tæt på den her

Temaet er ikke slut

Redaktionen kunne ikke gøre andet end at følge op på fortællingen. mobilsiden gik videre med historien. 12/11/2012 gik redaktionen videre og kørte en opfølgning med en artikel med tematikken T-Mobile giver iPhone 5 skylden for kundeflugt – Artiklen kan læses her. Læs også seneste nyt om temaet ved at trykke her..