Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Kommer der en mini-udgave af Galaxy S III?

Kommer der en mini-udgave af Galaxy S III?

Forud for IFA-messen går der rygter om en række nye Samsung produkter bl.a. Galaxy S III Mini, Galaxy Note II og Galaxy S II Plus.

Rygterne om Samsung tager til. (Foto: Mobilsiden.dk).
Rygterne om Samsung tager til. (Foto: Mobilsiden.dk).
Foto: Mobilsiden.dk

Der er kun en godt uge til IFA-messen i Berlin går i gang, og det kan mærkes på rygtebørsen.

Der dukker flere nye modeller op og en række spionfotos hver eneste dag. Med Samsungs dominans på smartphone-markedet er de i særdeleshed også kommet i søgelyset.

Rygterne omkring en Galaxy S III Mini og en Galaxy Note II vil lige nu ingen ende tage, der er også en del rygter omkring en Galaxy S II Plus. Det skriver Amobil.no.

Rygterne omkring Galaxy S II Plus ser dog ud til at holde stik.

Samsung Galaxy Note II på vej

Holder rygterne omkring Galaxy S III Mini, så bliver den ikke en lille telefon, men dog mindre end topmodellen Galaxy S III.

Mini-modellen skulle ifølge rygterne få en fire tommer stor AMOLED-skærm med en opløsning på 800 x 480 pixels, samt komme med  dual-core processor.

IFA-messen starter den 31. august i Berlin, men Samsung afholder en af deres Unpacked events allerede onsdag den 29. august.

 
Læs også:
 - Måske Jelly Bean til Galaxy S III den 29. august

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Villiam 22-08-2012 17:59:25

de bare ville lave en s3 mini med samme hardware og mindre skærm. så kunne jeg godt finde på at skifte til den. men smutter så ikke tilbage til dual core igen! aldrig!

0 0

Om brug af cookies