Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Kommer iPhonen til at følge med i alt du gør?

Kommer iPhonen til at følge med i alt du gør?

Apples iPhone kan i fremtiden få en funktion, som gør den kan følge med i alt hvad du gør.

Apple har søgt om patent på et system, som følger med i alt hvad du gør, når og hvor du gør det. Det skriver hjemmesiden TechCrunch.

Apple bliver ikke de første, som laver forsøger at lave en ”applikation om livet”, men det kan være det lykkedes for dem, modsat andre der har prøvet.

Ifølge TechCrunch kan systemet kan formentlig indbygges direkte i styresystemet iOS.

Idéen med systemet er, at telefonen så kan holde øje med det du foretager dig på og med telefonen, når du gør det og hvor du gør det. Den holder styr på hvor du tager et billede, sendte en mail, tog telefonen eller besøgte en hjemmeside – og viser det efterfølgende på en tidslinje. Det skriver amobil.no.

Der bliver lidt ”Big brother is watching you” over denne funktion, men det smarte er brugeren kan søge tilbage og finde det de søger, selvom de ikke helt ved hvad de søger. Det er muligt, da systemet sætter tingene i kontekst med hinanden.

TechCrunch mener funktionen kan være vældig nytting eksempelvis, hvis blomsterhandleren, som du bruger til dit bryllup, nægter telefonsamtalen I har haft et halvt år tidligere, hvor du ændrede på bestillingen.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Rene 23-11-2012 17:15:53

Lidt som google now der ved hvor du arbejder, hvor du bor, hvad du google, hvor du er, og har fuld adgang ti din kalender så den bed hvor du skal være og din kontaktbog så den ved hvem du er med mm.

Den app er genialt, hvorfor er dette anderledes.

0 0
Kim 24-11-2012 14:19:45

Du har helt ret i at det er det samme, og at det er genialt - til gengæld tror jeg vores enighed ender der. At folk er så kortsynede og ukritiske at de frivilligt overlader hele deres liv til et givent firma, er dybt bekymrende. Mulighederne for misbrug af Googles registre er endeløse!

"Jamen, det er jo Google de er the good guys som nu også kan tænke for mig!"

Vågn op alle i dåre! Det er sygt at villigt fodre Google - eller Apple - med alt du foretager dig.

0 0

Om brug af cookies