Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Kommer Sony også med en Nexus-enhed?

Kommer Sony også med en Nexus-enhed?

Billeder af en Sony smartphone med Google logo og rent Android software er blevet lækket. Er det en Nexus mobil?

Sony Nexus X (Foto: Xperiablog.net)
Sony Nexus X (Foto: Xperiablog.net)

Vi har allerede stiftet et mindre bekendtskab med LG’s lækkede Nexus-mobil der forventes annonceret inden længe, men nu er Sony tilsyneladende også på vej med en Nexus-enhed.

 - Er dette billederne af en Nexus smartphone fra LG?

Ifølge billeder der er blevet lækket på Xperiablog.net, kunne meget tyde på at Sony også vil have et samarbejde med Google, om at levere en Nexus smartphone i form af Sony Nexus X.

Billederne viser en sort smartphone med et Google logo på bagsiden, og intet tegn på Sony’s eget Xperia logo.

Derudover ser softwaren ud til at være en ren Android-version, måske endda Android 4.2.

Tidligere rapporteringer fra diverse tech-sider har antydet at der kan være flere Nexus-modeller på vej i dette efterår, LG og Sony kan nu være heriblandt.

 - Får vi en LG Nexus telefon den 29. oktober?

Der er desværre ikke blevet lækket nogle specifikationer sammen med billeder, men indtil da kan i nyde synet af mobilen herunder.

Sony Nexus X (Foto: Xperiablog.net)
Sony Nexus X (Foto: Xperiablog.net)

Læs også:
Nexus 7 – værd at købe? Oplev den her
Google Nexus 7 – din næste tablet? (produkttest)
Officielt: Google frigiver Android 4.1.2

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Mads 17-10-2012 10:43:40

Disse billeder er photoshoppet. Androidandme lavede en nyhed om selv samme billeder, men deres 'photoshop' ekspert vurderede ret hurtigt at billederne er fake.

Det er muligt at deres kommer en Sony Nexus. Og jeg håber inderligt at se den officelt den 5. November. Men den kommer ikke til at se ud som på billederne.

0 0
Mathias 17-10-2012 10:39:00

Synes stadig at Samsung skal stå for produktionen igen. Det et bedst det er dem igen i og med at de har stået for det i så lang tid, så hvorfor skulle de så ikke stå for det igen?? Det kan jo et eller andet med smartphones, så det ville oplagt at det bliver dem igen. Og for i øvrigt, så er tydeligt at se, at billedet er fake.

0 0
Mathias 17-10-2012 10:39:51

De*

0 0
hellas7 17-10-2012 11:10:30

Det er ærgerligt, at billederne er photoshop'et. Er dog ikke enig i, at Samsung skal stå for produktionen, da endnu en Nexus-enhed i plastic ville være for meget af det dårlige. Derudover synes jeg, at Sony's skærme er vanvittig flotte.

0 0
Mathias 17-10-2012 16:55:39

De telefoner Sony laver er også af plastik... Men ja, deres skærme er flotte ingen tvivl om det ;) men stadig, så er samsungs skærme nok lige en tand bedre ;)

0 0

Om brug af cookies