Konceptdesign: Kan dette være iPhone 5?

Sommeren nærmere sig – og det forventes vanen tro, at være lig med ny iPhone. Rygtemøllen er derfor startet.

Konceptdesign: Kan dette være iPhone 5?

I juni måned afholder Apple deres sædvanlige Worldwide Developer Conference (WWDC), hvor mange håber de vil fremvise den kommende iPhone.

Dette var tilfældet for de fire første generationer af iPhone, men den seneste version, iPhone 4S, blev ikke fremvist ved dette arrangement sidste år.

Der er som normalt intet officielt ude om telefonen, og derfor er alt kun på rygtebasis. Kunstneren John Fawcette har samlet rygter og gisninger til disse konceptbilleder.

Et af rygterne lyder på mobilen vil være lavet i et såkaldt LiquidMetal, som er et miks af flere metal-arter. Dette skulle gøre den mere holdbar og robust ved tab.

Fawcetts koncept telefon har en 4 tommer skærm, er 7 millimeter tyk, har et 10 megapixels kamera og et 5 megapixels frontkamera.

Tror du den (måske) kommende iPhone 5 vil ligne denne koncepttelefon? Skriv din mening i kommentarfeltet herunder.

Kilde: Mashable.com

Det næste i sagen

Siden denne artikel er der kommet nyt i sagen. mobilsiden fastholdt sit fokus på emnet. 2/5/2012 blev sagen bragt videre med nyheden om Rygte: Ingen SIM-kort-revolution i ny iPhone – Den næste artikel om emnet finder du her. Få også seneste nyt om emnet ved at trykke her..