Koncert på iPhones

Engang var orkestre og bands lig med musikere på instrumenter, men her i det 21. århundrede ser verden anderledes ud.

Koncert på iPhones

Studerende på Michigans universitetet i USA lærer at designe, bygge og spille instrumenter på deres iPhones. Ikke alene bruges undervisningen på dette, men de skal også fremfører en offentlig “koncert” på deres iPhones.

Koncerten løber af stablen onsdag d. 9. december, og ifølge universitetet bliver det verdens første “mobiltelefon-ensemble”. Undervisningen ledes af Georg Essl, som er musiker og computerforsker.

“Mobiltelefonen er en spændende platform når det handler om at udforske nye former for musikalske muligheder. Man er ikke bundet af de fysiske love der er for traditionelle instrumenter, og på mobiltelefonen kan det gøres gøres interessant, underligt og man kan gøre usædvanlige ting”, udtaler Georg Essl.

Har man mulighed og lyst for at overvære koncerten, er der gratis entré.

Flere nyheder i sagen

Her finder du efterfølgende nyt og link til de seneste nyheder om temaet. mobilsiden fortsatte fortællingen. 4/12/2009 havde redaktionen fokus på en historie med fokus på Ny rapport: Mobiler ikke skyld i kræftKlik her for fortsættelsen.. Seneste tidende om temaet kan du læse her..