Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Konkurrence udlovede iPhone 5 som præmie

Konkurrence udlovede iPhone 5 som præmie

En pokersite udlovede en iPhone 5 som præmie. Vi har spurgt, hvordan de forholder sig til at der kun kom en iPhone 4S.

Screenshot fra konkurrencen på Ekstra Bladet
Screenshot fra konkurrencen på Ekstra Bladet

I går morges skrev Ekstra Bladet en artikel om, at Pokerstars udover kontante præmier, også ville forære tre iPhone 5 til avisens pokerspillende læsere.

Ekstra Bladet skrev også, at når iPhone 5 blev sat til salg, ville verdens største pokersite sende tre af de populære telefoner til vinderne af denne konkurrence. Dette var dog et kæmpe sats fra pokersiden og Ekstra Bladet.

Vi har i dag kontaktet avisen for at høre, hvordan de og Pokerstars forholder sig til der slet ikke kom en iPhone 5.

- “Vi ændrer artiklen senere i dag. Vinderne kan i stedet vælge at få en iPhone 4S, 6000 kroner kontant eller vente til en eventuel iPhone 5 kommer på markedet”, sådan udtaler Jonas Hüttel fra Ekstra Bladet til Mobilsiden.dk.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Zeb 05-10-2011 19:58:31

Kokken og Jomfruen catering har i lang tid reklmaeret i busser i hovedstadsområdet med at man kunne vinde en iPhone 5. Undrede mig over det men tænkte at de nok havde styr på det. samme med Pokerstars reklamen.

Er det egentlig ikke falsk markedsføring eller lign?

0 0
JB 06-10-2011 18:36:36

Tjaa - hvis man kun har lovet at vinderne får en iPhone 5 når den bliver sat til salg, har man jo ikke lovet noget man ikke kan holde. Vinderen kommer til at vente (måske et år?) før den bliver præsenteret, men skal jo nok få præmien før eller siden...

0 0

Om brug af cookies