Konkurrence: Vind en Samsung Galaxy S10+

Nu kan du blive den heldige vinder af den lækre Samsung Galaxy S10 Plus. Deltag i konkurrencen her i artiklen.

Konkurrence: Vind en Samsung Galaxy S10+

Nu får Mobilsidens læsere mulighed for at vinde en Samsung Galaxy S10+. Galaxy S10+ er Samsungs seneste, og største, flagskibsmobil, som vi i samarbejde med Samsung nu stiller på højkant. 

Samsung Galaxy S10+ byder på klodens bedste mobilskærm, nyt tredobbelt kamera og et endnu større batteri. 

Dens nyudviklede Dynamic AMOLED skærm er på hele 6,4 tommer og er, ifølge respekterede DisplayMate, den bedste skærm i en smartphone nogensinde. Det nye kamera i Galaxy S10+ giver mulighed for ultra vidvinkel, portrætbilleder med bokeh-effekt, optisk zoom, videooptagelse med forbedret stabilisering og meget mere. 

Batteriet i Samsung Galaxy S10+ er på 4100 mAh og den byder på hurtigopladning, trådløs hurtigopladning og omvendt trådløs opladning, så den trådløst kan oplade andre enheder.

Ikke mindst, så ser den bragende godt ud og er en utroligt lækker smartphone. Vi kan kun give den vores varmeste anbefalinger. 

Læs vores test af Samsung Galaxy S10+

Nu giver vi dig muligheden for at vinde dette imponerende Samsung mobilflagskib, som har en vejledende pris på 7.999 kroner. Du skal blot svare på dette spørgsmål og så er du med i konkurrencen:

Vind en Samsung Galaxy S10 Plus

Vinderen bliver udtrukket 23. april

Alle rigtige svar er med i lodtrækningen om at vinde en Samsung Galaxy S10+. Du må kun svare én gang.

Mobilsiden.dk trækker lod blandt svarene tirsdag den 23. april klokken 13.00. Vinderen vil få direkte besked. Svarer den kontaktede vinder ikke retur inden for 10 dage, trækker vi en ny vinder.

Du kan læse meget mere om Samsung Galaxy S10+ på Samsungs hjemmeside her.

Held og lykke!

Vinderen er fundet!

Vinderen af en Samsung Galaxy S10+ blev Filip fra Hobro. Tillykke med den!

Det sidste nye

Siden redaktionen publicerede denne nyhedsartikel er der kommet nyt i sagen. mobilsiden har holdt fast i temaet. 5/4/2019 gik vi videre med artiklen om Rygte: Samsung Galaxy Note 10 kommer i flere størrelser – Næste artikel om temaet finder du her. Absolut seneste nyt om temaet kan du finde her.