Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Konkurrence: Vind Motorola One Zoom og Jabra Elite 85H

Konkurrence: Vind Motorola One Zoom og Jabra Elite 85H

I fjerde og sidste del af vores julekonkurrence udlodder vi en Motorola One Zoom mobiltelefon, Jabra Elite 85h hovedtelefoner og AirMates til en heldig sjæl.

Foto: Mobilsiden

For andet år i træk afholder Mobilsiden.dk en julekonkurrence, hvor vi udlodder en række lækre præmier. Den fjerde og sidste del af denne konkurrence blev desværre en anelse forsinket, men der er stadig tre lækre præmier på højkant.

I denne finale udloddes der nemlig en Motorola One Zoom mobiltelefon, et high-end sæt hovedtelefoner fra Jabra med aktiv støjreduktion og AirMates til mobil og tablet til en heldig vinder.

Motorola One Zoom er markedets nok fedeste mellemklassemobil, der byder på lækkert design, stort batteri, en flot og brugervenlig Android-oplevelse og en stor flot 6,4 tommer skærm. Som telefonens navn indikerer, så er der lagt stor vægt på kameraet i Motorola One Zoom, der sagtens kan konkurrere og slå flere langt dyrere mobiler. Hele fire kameraer er der blevet plads til på bagsiden, der blandt andet giver ultra vidvinkel, optisk zoom, portræt-funktion og et 48 megapixel primært kamera. Motorola One Zoom fik flotte 5,5 stjerner i Mobilsidens test og en anbefaling med på vejen. 

Ikke nok med det, så kan man også vinde et sæt Jabra Elite 85h, der er producentens fineste over-ear headset med aktiv støjreduktion. Her får man virkelig god lyd, byggekvalitet og komfort, kombineret med ekstremt god batteritid og effektiv støjreduktion. Vi havde Jabra Elite 85h med på en flyvetur til Shanghai, hvor vi virkelig blev overbevist om sættets kunnen. Jabra Elite 85h endte også med flotte 5,5 stjerner i vores test.

Udover hovedpræmierne får den heldige vinder også AirMate holderne til mobil og tablet, som man kan læse mere om her.

For at deltage i konkurrencen om Motorola One Zoom og Jabra Elite 85h skal du svare på spørgsmålet herunder, hvorefter du er med i lodtrækningen. Kun et lod per deltager er tilladt.


Du kan få hjælp til svaret her.

Vinderen udtrækkes den 10. januar

Mobilsiden.dk trækker lod blandt alle rigtige svar fredag den 10. januar klokken 13.00. Vinderen vil få direkte besked og vil også blive offentliggjort her. Svarer den kontaktede vinder ikke retur inden for 7 dage, trækker vi en ny vinder.

Det er helt gratis at deltage, man bliver ikke tilmeldt nyhedsbreve eller lignende og dine oplysninger gives ikke videre.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies