Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Konkurrence: Vind Samsung Galaxy S III

Konkurrence: Vind Samsung Galaxy S III

Dette års mest omtalte Android-telefon kan blive din – se her hvordan du kan vinde Samsung Galaxy S III.

Samsung Galaxy S III (Foto: Mobilsiden.dk)
Samsung Galaxy S III (Foto: Mobilsiden.dk)
Foto: Mobilsiden.dk

Samsung står netop nu for markedets absolut bedste Android-telefon, navnet lyder Samsung Galaxy S III og den er efterfølger til Galaxy S II, som blandt andet blev kåret til ”årets mobil 2011” af brugerne på Mobilsiden.dk.

Galaxy S III har en flot stor 4,8 tommer skærm, stort batteri, Android 4.0 og så har den 16 GB intern hukommelse, samt mulighed for at isætte et microSD-kort.

Samsung har med Galaxy S III lagt vægt på brugeroplevelsen fremfor specifikationerne, som dog stadigvæk matcher konkurrenternes topmodeller til fulde. Men det er nu vigtigere for Samsung hvordan Galaxy S III kan give brugerne værdi i hverdagen.

Kunne du tænke dig at vinde et eksemplar af Galaxy S III – så kan du læse nærmere omkring konkurrence her.

Læs testen af Galaxy S III

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Erik Østergaard 02-07-2012 16:27:07

Hej Mobilsiden :D


Der er en ting jeg ikke forstår...
(Detter er dog min mening!)

Hardware: Hardware messigt er Samsung Galaxy S3 en meget god tlf. dog skal det siges at den har en quad-qore 1,4 GHZ hvor vi ser HTC One X med 1,5 GHZ quad qore.

Software: Nu kommer min kritik for alvor, Samsung's TouchWiz er i pæn forstand den grimmest designede overflade på Android jeg nogen sinde har set! Ikonerne er kedelige tastaturet er ekstreamt kedeligt, og til sidst men ikke mindt er S- Voice (Samsungs konkurrent til Siri) en kæmpe FAILER! Langsom, Robot stemme og kedeligt desinget.

Design: Plastik, Plastik, Plastik og atter Plastik Hver er problemet med Plastic for Samsung, Samsungs G S3 design er i min mening det grimmeste mobil design ever.

Beklager, det er ikke fordi jeg er Samsung Hater har selv haft mange Samsung tlf. men S3 undlader jeg desværre.

0 0
Thomas Ulvedal 03-07-2012 11:47:19

Hej Erik,

jeg vil anbefale dig at skrive dine kommentarer på selve anmeldelsen af Samsung Galaxy S III. Denne artikel omhandler muligheden for at vinde telefonen :-)

Mvh. Thomas Ulvedal
Mobilsiden.dk

0 0
Henrik 02-07-2012 17:34:56

Til mobilsiden:

Det er den kraftigeste CPU og GPU på markede der findes i S3 :) Derfor er den faktisk på det punkt den bedste telefon?

Den der er i HTX (tegra 3) bruger mere strøm, men rent performcen matcher den ikke S3'eren.
Sjovt at man siger de ikke har fokuseret på hardwaren???

Kameraet fungere, og vi skal ikke tilbage til det gamle megapixel ræs vel? Godt hvor er det så S3 halter rent hardware mæssigt?Software:
Hver sin smag, jeg kender mange der nyder TouchWiz, grundet den simpelhed den tilbyder.
S-Voice, er stadig ikke til dansker endnu, da jeg da ikke gider at snakke engelsk, til min mobil. Det tror jeg dog også snart de får ændret, og vent du bare at se S-Voice skal nok blive udviklet, ellers bruger man jo bare Google Now.

Design:

Tror du skal lærer at design er hvordan man opfatter det. Du godt klar over at alu fx, er noget af det væreste når det omhandler mobilsignal? Det er jo ikke for sjovt at samsungs mobiler udsender mindre skadelige signaler, og at de holder signalet gerneralt godt. Plastik bagcoveret, er så genialt lavet, at det kan flexe, hvilket tager mange af de skader andre mobiler får ved at blive tabt. Så du synes måske at Iphone design (som er et rent helved med signal grundet en alu kant) og som samtidig har glas alle steder? Det er jo til grin, og samtidig er den meget kantet at holde om, og føles derfor ikke rar at have i hånden (Min mening, og andre selv med en Iphone bruger jeg kender, synes det). Jeg kender rigtig mange der godt kan li S3'erens design, så noget rigtigt har de jo gjort.

0 0
Erik Østergaard 02-07-2012 20:39:40

Det var bare min mening.:D og det med antennen kommer du ikke lang med da iPhone 4S og HTC titanium som begge er lavet af metal, de er begge vurderet under top 30 antenne forbindelse.

0 0
16-06-2012 13:18:40

Jeg vil gerne spørger hvad for en farve den samsung galaxy s3 men kan vinde er.

0 0
Thomas Ulvedal 18-06-2012 11:02:53

Det er den hvide udgave, der er på spil her.

Mvh Thomas Ulvedal
Mobilsiden.dk

0 0

Om brug af cookies