Konkurrent: Jobs’ indflydelse vil vare ved

Steve Jobs indflydelse vil række langt ind i fremtiden, lyder det fra en af hans største rivaler.

Konkurrent: Jobs’ indflydelse vil vare ved

Mac ændrede vores tilgang til computere, iPod gjorde musikken transportabel og iPhonen gjorde smartphonen enkel at betjene.

Uanset om man er konkurrent eller kollega, så rækker Steve Jobs betydning langt ud over IT-branchen, hvilket bekræftes af en tidligere kollega og konkurrent.

– “Han har ydet en indflydelse på verden, som vil vare ved i generationer. Det er en vanvittig stor ære, at have kendt Jobs,” siger Bill Gates, grundlæggeren af Microsoft, til Wall Street Journal.

– “Steve og jeg mødtes for 30 år siden. Vi har været kollegaer, konkurrenter og venner gennem mere end halvdelen af vores liv,” Bill Gates mener, at det er sjældent, at én person har haft så væsentlig betydning for verden, som Steve Jobs har haft.

– “Hans indflydelse vil kunne mærkes i mange generationer fremover, ” lyder det fra Bill Gates.

Steve Jobs blev 56 år

Læs også:
Steve Jobs er død
Obama hylder Steve Jobs
It-personligheder mindes Jobs
Her er Steve Jobs største succeser
Afstemning: Hvad var Steve Jobs største bedrift?
Amerikanerne tænder lys for Steve Jobs
Steve Jobs mindes på Facebook

Temaets videre forløb

Meget er sket siden redaktionen skrev artiklen. mobilsiden fortsatte fortællingen. 15/9/2011 fulgte vi op med en vinkel på Samsungs store problem er: softwareKlik her for at læse den påfølgende artikel.. Redaktionen har fortsat interesse for emnet. Læs seneste nyt om Steve Jobs..