Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Konkurrent til iPhone lanceret på CES

Konkurrent til iPhone lanceret på CES

Den ligner iPhone på blandt andet menu opbygningen. Firmaet iRiver har netop præsenteret deres iPhone-rival. Ud over flere features end iPhone, bliver denne også billigere.

Apple udfordres af iRiver med en Linux-baseret musikmobil med touchscreen, 3G en lav pris, skriver Amobil.no.

Firmaet iRiver er kendt for at producere mp3-afspillere. Under dette års CES-messe, har iRiver lanceret en række af nye produkter, hvor det mest opsigtsvækkende, er en direkte konkurrent til Apples populære iPhone.

GSM Phone, er ifølge hjemmesiden PCmag.com, der har set mobilen, "mere end bare lig en iPhone".

Mobilen har en tre tommer stor touchscreen, mangler tastatur og på mange måder bruger man menuerne på samme måde som på iPhone. Mobilen er ifølge PCmag.com udstyret med 4 GB hukommelse, musik- og videoafspiller, et 2 megapixels-kamera, hvor der også er mulighed for vidoeoptagelse, Adobe Flash Player, GPS, og så understøtter den mulighed for mobil-tv i en eller anden form.

iRiver-mobilen er baseret på Linux, hvor iPhonen kører Apples eget styresystem, men brugerfladen er alligevel meget ens. Du skal imidlertid ikke være nervøs for, at der så er begrænsninger på systemet, da Linux er fuldstændig åbent i modsætning til iPhones.

Endnu er der ingen oplysninger om pris, eller hvornår mobilen kommer på markedet.

Efter hvad Mobilsiden.dk erfarer, så er modellen, der er blevet vist frem på CES-messen i Las Vegas en konceptmodel. Den havde for eksempel endnu ikke fået noget produktnavn. Ud fra disse oplysninger må vi så tro, at både udseende og specifikationer kan forandre sig i forhold til den endelige version, der kommer til salg.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies