Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Kør udenom kriminalitet med kommende app

Kør udenom kriminalitet med kommende app

Microsoft har taget patent på et system, der skal tage højde for kriminalitet, så du ved navigation kan undgå f.eks. ghettoområder.

Hvis du er nervøs for overfald og tyveri, når du bevæger dig i nye bydele eller når du er på ferie i et fremmed land, så kan der være hjælp på vej.

Microsoft har, ifølge Ekstra Bladet, taget patent på et system, der skal udvikle sig til en applikation, der kan tage højde for kriminalitetsrater, og efterfølgende navigere udenom særligt kriminelle områder.

Det er også meningen, at app'en skal advare dig, hvis du bevæger dig ind i et særligt kriminelt område.

Det kan være anvendeligt, hvis du f.eks. som turist, er ude og udforske ukendte bydele, og er nervøs for om du ved en fejl, kommer til at bevæge dig ind i et kriminelt område.

Systemet møder dog allerede skepsis, da der ikke er meldt ud hvilke tal, der kommer til at ligge til grund for, at kategorisere et område som kriminelt. Det vides heller ikke, hvordan systemet, i sidste ende kan komme til, at berøre de "kriminelle" områder.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Tommy 16-01-2012 15:31:20

Jeg bor på Nørrebro (og er glad for det), men hvis jeg bruger den app kommer jeg da aldrig hjem - så må jeg parkere bilen i den nordlige del af Frederiksberg og gå de sidste par hundrede meter :)

Lidt mere seriøst, så kan jeg godt se det smarte i appen, men for folk i de områder der "klassificeres" som ghettoområder vil det ikke være så heldigt!

0 0
Michael 16-01-2012 17:18:02

Områderne "klassificeres" ikke som ghettoområder, det er ghettoområder.
Og med den nye lede regerings politik, kommer der nu helt sikkert flere af dem.

Hvad app'en angår anser jeg den for overflødig. Man skal tage sig i agt over alt, da de er over alt.

0 0
Karim 16-01-2012 21:34:27

Der findes ikke ghetto'er i danmark det er et ord pia k. indførte for at få danskerne til at tror at det står værre til ind det gør!

0 0
Rene 17-01-2012 13:00:58

Hehe tak for den

0 0
Mette Jørgensen 16-01-2012 21:14:33

Hvad app'en angår anser jeg den for overflødig. Man skal tage sig i agt over alt, da de er over alt

...og det betyder?????

0 0

Om brug af cookies