Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Kort fornøjelse for DSB Talk

Kort fornøjelse for DSB Talk

DSB's nystartede mobilselskab blev en kort fornøjelse. Transportminister Hans Christian Schmidt har netop bedt DSB lukke DSB Talk igen.

Vi bragte tidligere i dag nyheden om, at DSB startede deres eget mobilselskab DSB Talk. Det blev dog en meget kort fornøjelse, da transportminister Hans Christian Schmidt har bedt dem lukke det igen med begrundelsen, at statsejede selskaber ikke skal konkurrere med private selskaber.

Hans Christian Schmidt udtaler: "Det er fint, at vi kan bruge mobiltelefoner til at bestille billetter og forskellige andre serviceydelser, men DSB skal ikke konkurrere med andre mobilselskaber. Det er udelukkende et transportselskab".

På et møde i dag bad ministeren DSB's ledelse om, at det nye initiativ blev droppet og DSB har accepteret dette.


Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

ztyle 16-09-2010 01:45:11

Det er muligt at DSB har accepteret at lukke det igen, men de har ikke lukket websiden https://web.dsbtalk.dk/

0 0
Lars Holmgaard 15-09-2010 16:31:04

Som det er nævnt i den indledende artikel så er det utrolig nemt at starte et mobil selskab i Danmark - Vi ser bl.a. Hapii, Ekstra Bladet, Bilka, m.fl. som alle er startet af én og samme serviceorgan og hvor jeg syntes det er svært at gennemskue hvad planen er .. hvad er målet og hvad er fordelen for kunderne ??? Skal vi forvirre privat kunder eller skal vi sørge for at lave super lækre mobilpakker som er gennemskuelige og billige ???

0 0
Hest 15-09-2010 16:10:08

Det er den rigtige beslutning efter min mening og SKØNT at se en politiker hurtigt på knappen og bare siger stop, i stedet for at gemme sig og afvente.

DSB skal holde sig til tog og få DET til at køre først og fremmest. Det har de jo svært nok ved.

Det kan godt være DSB ville lave en masse for pendlerne, men hvem siger de ikke kan det alligevel, så håber DSB fortsat vil undersøge hvad de har af muligheder og så evt. bare arbejde sammen med teleoperatørerne til de opgaver de vil gøre tilgængelige.

0 0
Naggie21 15-09-2010 15:45:59

Kan ikke sige andet end at jeg er enig med Hans Christian Schmidt. Så længe DSB er statsejet, skal de ikke bevæge sig uden for deres område.

0 0

Om brug af cookies