Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Kovending: Sony åbner døren for Jelly Bean

Kovending: Sony åbner døren for Jelly Bean

Først afviste Sony, at 2011-modeller ville blive opdateret til Android 4.1. Nu bliver udtalelsen trukket i land.

Under et Q&A-arrangement på Sonys britiske Facebook-side kom det frem, at 2011-topmodellen Xperia Arc S ikke vil blive opdateret til Android 4.1 - også kaldet Jelly Bean.

Herfra gik spekulationerne om, at ingen af de ældre Xperia-smartphones var en del af firmaets Jelly Bean-planer.

Ifølge androidguys.com trækker Sony imidlertid Facebook-udtalelserne tilbage med beskeden om, at en lokal talsperson gav fejlinformation om softwareudviklingen for 2011-modellerne og Android 4.1.

- "Vi undersøger aktivt muligheden for Android-opdateringer til alle enheder, men i mellemtiden fortsætter vores udrulning af Ice Cream Sandwich (Android 4.0, red.) til Xperia S og Xperia-smartphones fra 2011 som planlagt," tilføjer Sony.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Ennos 01-08-2012 18:45:28

Hastigheden er ikke blevet ramt markant af opdatering til ICS på min Xperia Mini. Til gengæld har stabiliteten fået et hak nedad; hvor den før kørte uden genstart i flere uger, låser skærmen nu ca. en gang dagligt, hvor telefonen efter noget tid genstarter sig selv. Ret irriterende, men eneste bivirkning af opdateringen.

Andre, der har problemer efter opdateringen? Og er der nogen, der ved, om man arbejder på en debug-opdatering hos Sony?

@Peter Hvordan har du nedgraderet din Arc? Ved opdateringen oplyses det, at opdateringen er ireversibel og ikke kan tilbageføres.

0 0
Peter 01-08-2012 21:10:48

Stabiliteten blev også påvirket meget på min Arc. Hvis jeg havde mere end 1 faneblad åbent i browseren kunne den nogen gange finde på at genstarte browseren samt 'hjemme-skærmen' (den lukkede alle programmer og genindlæste startskærmen).
Det bliver man jo lidt irriteret over i længden, så jeg søgte på sony's support side, og der var en guide til hvordan man nedgraderede den med en officiel ROM ( http://talk.sonymobile.com/thread/35239 )

0 0
Peter 01-08-2012 21:16:11

ps.
hvis nogen også vil nedgradere, så husk at tage en backup af den nuværende software på telefonen (der er en guide til det i kommentarene neden under guiden).
Og pps, det program man skal bruge hedder 'flashtool', der virkede den nyeste version ikke for mig, så jeg fulgte et råd fra kommentarene, og hentede version 0.69 eller 0.68 eller 0.67 (kan ikke huske hvilken, men det var en tidligere version)

0 0
Peter 01-08-2012 15:20:56

HVIS de opdaterer 2011 modellerne til 4.1, så håber jeg at det kommer til at køre meget bedre end ICS gjorde. Jeg har lige måtte downgrade til version 2.3, da min xperia Arc simpelthen blev SÅ langsom af ICS. Telefonen kører virkelig meget bedre med 2.3, og ærlig talt, hvor mange af de nye funktioner i ICS har man glæde af som 2011 xperia ejer?? Så hellere lade telefonen køre smidigt og hurtigt med 2.3.

0 0

Om brug af cookies