Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Kræver 6.499 kroner for en iPhone-app

Kræver 6.499 kroner for en iPhone-app

Der findes mange billige eller helt gratis apps til iOS, men i nogle tilfælde ryger priserne helt op til Apples loft på 6.499 kroner.

I skrivende stund koster otte af de ti mest populære betalingsapps til iPhone blot syv kroner, men der findes også iPhone-programmer, som kræver en langt større tegnebog.

Ifølge analysefirmaet Distimo var der således 30 iOS-applikationer i januar, som var prissat til 999,99 dollars - Apples prisloft i App Store - skriver The Wall Street Journal. Det vil sige 6.499 kroner i den danske App Store.

En af de dyre apps, CyberTuner, er rettet imod klaverstemmere.

- "Det er et lille marked, og det er grunden til, at den er så dyr - men de folk, der har brug for den, har virkelig brug for den," siger firmaets grundlægger Dean Reyburn til The Wall Street Journal.

- "Vi sælger helt sikkert ikke i millionantal, så vi kunne ikke sætte prisen til 50 eller 100 dollars," tilføjer han.

Avisen fremhæver også to andre eksempler på applikationer til 6.499 kroner.

Der er tale om kursus-app'en BarMax, som skal forberede studerende optimalt til den svære advokateksamen i USA, og iVIP, der giver velhavende personer adgang til rabatter og tjenester i form af eksempelvis butlere, privatfly og bodyguards. Man skal i øvrigt bevise, at man er god for mere end 8,5 millioner kroner for at kunne blive oprettet som bruger i den øverste iVIP-kategori.

Du kan se flere (meget) dyre apps via dette link.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies