Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Kraftigere dual-core processor i iPhone 5

Kraftigere dual-core processor i iPhone 5

Apple har opgraderet hardwaren i iPhone 5, det har betydet en forøgelse af processorhastigheden, og større mængde RAM.

Apples nye iPhone 5 er snart på vej til de første kunder, der allerede har stillet sig i kø for at være de første til at eje enheden.

Nu er nye oplysninger om den efterspurgte iPhone dukket op, nemlig dybere gående specifikationer, der viser at processorhastigheden ikke har forøget sig meget siden sin forgænger.

Her er iPhone 5 - alt om den nye iPhone

Apples nye A6 processor kører nemlig ”kun” med en hastighed på 1 GHz per kerne, hvilket iPhone 4S angiveligt også kører med.

Til gengæld er processoren opgraderet med en modificeret processorkerne, der gør den mere effektiv end tidligere processorer set i iPhone enheder.

Ram mængden i den nye iPhone er dog fordoblet siden sin forgænger, således er der nu hele 1 GB tilgængelig i iPhone 5.

Overblik: De mest læste artikler om iPhone 5

De første uofficielle tests viser at processoren i iPhone 5 er dobbelt så hurtige, som forgængeren iPhone 4S.

Kilder: Macrumors.com, Anandtech.com.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Urbanus 17-09-2012 12:59:38

Wow, hele 1 GB ram...!!

0 0
Raaert 17-09-2012 15:38:41

Ja Urbanus, det har S3 også, og den amerikanske S3 har 2 GB.

Du er igen en af dem, der er på hardware specifikationssiden, it does not matter that much.

Som set i en anden nyhed her på sitet. iPhone 5 er lige så hurtig som S3, der har en quad-core vs en dual-core (inkl. flere mhz) og mere ram.

Ram er slet ikke et problem med en iPhone.
Jeg har en 4S, som kun har 512 MB, mod min gamle Desire S med 768 MB - 4S kører bare så meget hurtigere og smooth, og multitasking er også bedre.
På min 4S kan jeg have både Asphalt 7 og Wild Blood åbent og spillet loaded på samme tid, og skifte mellem dem på ~1s. No delay, no loading time.

Fortæl mig lige, hvordan 1 GB er sølle, når 512 MB kan klare det hele? Ja det er sølle ifht. andre producenter, men som sagt tidligere i denne post. SPECS DON'T MATTER.

Ser frem til din forklaring/begrundelse for ovenstående post.

0 0
Urbanus 17-09-2012 21:16:36

For det første var det jo Mobilsiden der havde formuleringen "hele 1 GB", og jeg reflekterede sådan set bare over den benovelse over noget alle konkurerende topmodeller havde for et år eller halvandet siden.

Og når Mobilsiden vælger at skrive en spec-historie, så er det vel fordi specs betyder i hvert fald en smule.

Nu havde jeg så forventet at blive mødt med det sædvanlige modargument, at iPhone jo ikke behøver samme høje specs og hardware-krav som Android, for at køre lige så flydende, da softwaren jo er det mindre krævende (fordi ma har skåret alt det sjove væk, og holdt sig til det simple og kedelige). Og det er da også fair nok, og flot, at en iPhone 5 kan slå en Galaxy S3, trods ringere specs på papiret. Men så er det bare jeg tænker: Når nu iPhonen åbenbart kan klare sig med mindre, hvorfor skal iPhonen så være den absolut dyreste på markedet?! Og det er jo ikke holdbarheden der er prioriteret i stedet, når man ser på statistiken over telefoner der går i stykker, og designerne har heller ikke ligefrem været på overarbejde - de er jo sendt hjem på en meget lang ferie for 2 år siden. Man får jo tanken at specs holdes nede på et minimum, for at klemme endnu mere ud af forbrugerne for et produkt der allerede er overpriced. Og når det så hører med til billedet at NFC også blev sparet væk, LTE/4G på alle frekvenser var der heller ikke lige råd til, batteriet blev også holdt på et minimum, skærmen holdt man sig lige på samme opløsning etc. etc.

Og lidt pudsigt er det at se hvordan alle medier igen faldt på halen af benovelse over præsentationen af dette stykke HARDWARE, der altså uden på ligner en 2 år gammel telefon, og indeni, når man åbner motorhjelmen, jo altså har en motor der ligner den konkurrenterne kunne præstere for et år siden.

Og naturligvis er det da fint nok, når det bare kører. Men det er bare ikke så opsigtsvækkede nyt det Apple har præsenteret.

0 0
17-09-2012 19:42:20

Hvis de ingen betydning har, og det kan gøres med 512. Hvorfor har iphone 4s og 5 så dual core, og iphone 5 1 GB ram ? Det burde jo være ligegyldige specs ?

Bare vent om et år eller to så har iphonen også quadcore...Hvad var et af keynotes salgs argumenterne lige for "the new ipad" ? Var det ikke den mange kernede grafikchip ? Så drop nu alt det pis om at på iphones handle det ikke om specs osv... Apple elsker det, bare ikke lige når de ikke kan stå distancen med konkurrencen....

0 0
Mathias 17-09-2012 17:47:29

1 gigabyte ram... Det har selv den gamle Samsung Galaxy s2 som jeg selv har. Så det er ikke noget nyt helt vildt spændende ;-)

0 0
Om brug af cookies