Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Kraftwerk har taget Kickstarter med storm, batteripakke med gas

Kraftwerk har taget Kickstarter med storm, batteripakke med gas

Kraftwerk er en batteripakke som kører på gas og derfor kan "oplades" på blot tre sekunder.

Kraftwerk er en ny type batteri pakke som tages med på farten, og kan oplade alle dine enheder som har mulighed for USB-tilslutning. Projektet skulle bruge 500.000 for at nå deres mål, og med over 1.000.000 dollars i støtte med lidt under en måned tilbage, må det siges at være en success start.

Det der adskiller Kraftwerk fra andre og mere gængse batteripakker, er at den kører på lightergas. Den skal altså ikke sidde ved en stikkontakt natten over for at blive fyldt op, de fortæller selv “det tager tre sekunder at fylde den op med en gang gas som kan købes på ethvert gadehjørne.”
Det er desuden værd at nævne, at Kraftwerk skulle være så sikker, at det er tilladt at have den med i kabinen på flyveturen. Enheden skulle desuden kunne oplade en iPhone 11 gange før den løber tør.

Når Kraftwerk lanceres vil den koste 149 dollars (cirka 1.000,- kroner), men lige nu er det stadigvæk muligt at betale 99 dollars for en enhed som man så får en smule senere end resten. De første som tilslttede sig projektet skulle forvente deres Kraftwerk i december, nu forventes der levering i februar næste år.

De har lavet en mere eller mindre generisk video på deres Kickstarter side, den kan ses nedenfor.

Kilde: Boy Genius Report

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies