Krak applikationen har fået nyt design

Krak applikationen er en af de mest populære danske apps og nu har den fået nyt design.

Krak applikationen har fået nyt design

En af Danmarks mest benyttede applikationer, Krak-applikationen, har fået et nyt design og blevet mere intuitiv at bruge, med en ny interaktiv brugerflade, som gør det nemmere at finde hvad man leder efter.

-”Smartphonen er uundværlig for de fleste danskere, og den bliver brugt flittigt, når de f.eks. handler, finder vej eller søger andre oplysninger. Hos Eniro har vi en målsætning om at levere de bedste søge-apps til danskerne, og derfor har vi videreudviklet vores populære Krak-app på baggrund af en grundig analyse af, hvordan netop brugerne anvender mobilen og dens applikationer i hverdagen,” fortæller Pernille Trolle Brøgaard, Mobile Product Manager hos Eniro Danmark A/S.

Den nye Krak-applikation reducerer klikkene til et minimum, det betyder der nu kan søges på kort, telefonnumre, adresser og produkter fra samme startskærm – og med ét klik kan der ringes direkte op til de personer eller firmaer, man finder i søgningen.

En af de nye funktioner i applikationen er et gadefoto i 360 grader, integration til Facebook, opkald med Skype og nem adgang til søgehistorik.

Du kan downloade applikationen gratis i Apples App Store. Den understøtter i øvrigt iPad’ens Retina-skærm.

Krak-applikationen kan downloades gratis til Android-enheder i Google Play Store.