Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Krav: Applikationer skal virke uden internet

Krav: Applikationer skal virke uden internet

Mange mobilapplikationer crasher hvis mobilen mister internetdækningen. Det skal der laves om på, fordi det irriterer brugerne.

Applikationer, de såkaldte "apps", er populære på fx iPhone, den fremadstormende Android-platform og tildels også på Nokias mobiler.

Men mange af disse små programmer og spil, virker ofte kun når mobiltelefonen har adgang til internettet, hvilket er irriterende for brugerne.

Nick Randolph, der er udvikler af Windows Phone 7 og leder af Built to Roam, siger til Computerworld, at apps, der fx crasher når internetforbindelsen mistes, kun er halvfærdige. Han mener brugerne bliver fustrerede, når en applikation mister data eller lukker ned, hvis forbindelsen afbrydes.

- "En af mine mærkesager i forhold til apps er, at de er nødt til at fungere offline. Størstedelen af alle apps er afhængige af konstant internetforbindelse, og har en væsentligt nedsat funktionalitet, når de er offline", siger Nick Randolph til Computerworld.

Dermed må udviklerne tilbage til skrivebordet, hvis en applikation går ned, når brugeren kører igennem en tunnel, eller står i en elevator.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

TJ 12-07-2010 12:43:37

Ja det må der jo være noget om, især når det kommer fra Microsoft som jo er helt i front på mobil apps markedet, ha ha, det er sku grineren.
Det er simpelthen dagens højdepunkt at læse saksede & uredigerede nyheder her på disse mobilsites, vi drukner i professionelle & seriøse nyheds artikler. ha ha , klø endelig på

0 0
Stefan 14-07-2010 08:33:49

Nu tvivler jeg på at hverken Apple, Google eller Microsoft laver SÅ fandens mange mobile apps. Det er jo udviklere ved siden af som smider langt størstedelen af applikationer på markedet. Microsofts egen Marketplace er til at lukke op og lave #2 i ja, men der findes nok langt flere brugbare apps til Windows Mobile, end der gør til de andre. (Læg mærke til jeg skriver "nok") Man skal bare lede efter dem.
Desuden tror jeg de kommer til at få rigtigt mange apps og spil over når Windows Phone 7 kommer på markedet. Det kommer jo til at tilbyde stort set alle de små spil som findet som download på Xbox Live.
Desuden som jeg læser det, er det netop en udvikler af OS'et, som skriver et åbent brev ud til fremtidige udviklere som skal køre på hans kommende platform.

0 0

Om brug af cookies