Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Kreativ: Windows Mobile 6 på HTC TyTN

Kreativ: Windows Mobile 6 på HTC TyTN

Opgrader din HTC TyTN fra Windows Mobile 5 til 6. Det kræver snilde og mod, men kan lade sig gøre.

XDA Developers forum<a href=klik her
Anmeldelse: HTC TyTN" />
XDA Developers forumklik her
Anmeldelse: HTC TyTN

Er noget interessant og stort nok, er vejen banet for kreative løsninger.

Rundt på nettet findes bunkevis af hardcore nørder, hvor begrænsninger ikke accepteres, men ses som en udfordring. Inden du foretager dig noget, så husk lige at det er egen risiko og produktgarantien kan du glemme alt om.

HTC TyTN har som udgangspunkt styresystemet Windows Mobile 5 – hvorvidt det bliver muligt at opgradere til den nye version 6, er endnu ganske uvist. Kan du ikke vente på et officielt svar fra Microsoft, er der mulighed for selv at foretage opgraderingen.

På XDA-developers, til stort brugerforum, har en bruger rodet med systemsoftwaren Windows Mobile 6 og lavet modifikationer, så den kan installeres på en HTC TyTN. Nu er det jo ikke bare noget ’man lige gør’ – der kræves teknisk snilde og ikke mindst mod. Går det galt, er det uden diskussion dit eget ansvar. Ifølge brugerne på XDA-developers virker opgraderingen fint.

HTC TyTN er på verdesplan også kendt som Orange SPV M3100, O2 XDA Trion, T-Mobile MDA Vario2, Cingular 8525, Dopod 838pro og Vodafone v1605. Det helt overordnede navn er HTC Hermes.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies