Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Kritik af app mod eksamensangst

Kritik af app mod eksamensangst

Studerende med eksamensangst kan få hjælp af en applikation – der benytter selvhypnose og trance.

Eksamenstiden er over os – og der skal bevises hvad man har lært, men hvad gør man hvis man har eksamensangst. Der findes et hav af muligheder – og nu også en applikation der skal hjælpe mod eksamensangst ved selvhypnose.

-”Det handler om, at bruge trance til at kunne kontrollere sig selv og sin egen opmærksomhed,” forklarer psykiater Leif Vedel Sørensen der har medvirket til applikationen Eksamensro.

Applikationen møder dog kritik af Per Christian Andersen, som er studiechef på Syddansk Universitet og formand for Danmarks Studenterrådgivning.

-”Langt de fleste, der har eksamensangst, har brug for at få at vide, at det er helt normalt at være nervøs inden en eksamen. Og så har de brug for at lære nogle enkle, praktiske værktøjer. I svære tilfælde kan der være behov for en terapeut,” siger Per Christian Andersen.

Applikationen Eksamensro koster 12 kroner at downloade, og Per Christian Andersen frygter der er nogen der vil slå plat på eksamensangst.

-”Selv om jeg ikke kender noget til den aktuelle app, så bryder jeg mig umiddelbart ikke om tanken,” slutter Per Christian Andersen.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies