Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Kun 2.000 gratis biobilletter i Telia Tirsdag

Kun 2.000 gratis biobilletter i Telia Tirsdag

Regn ikke med at komme billigt i biografen med Telia Tirsdag. Nye retningslinier betyder, at fordelen er blevet en ulempe.

TV 2's forbrugerprogram Basta kunne torsdag aften afsløre, at Telia uden de store udmeldinger til kunderne, har ændret på succesen Telia Tirsdag. Med ændringen bliver det mere end svært for kunderne at tage en ven gratis med i biografen.

Telias kundeservice oplyser i programmet, at hvis man skal være nogenlunde sikker på en billet, skal den bestilles næsten en uge før man vil i biffen.

Peter Krogsgaard, salg- og marketingdirektør i Telia fortæller i en mail til Basta, at der fremover kun er 2.000 biografbilletter hver tirsdag.

Gebyrer i ly af sommeren

Det er ikke første gang Telia forsøger at snige ubehagelige ændringer ind af bagdøren.

I sommer blev blandt andet et PBS-gebyr og et SMS-gebyr indført - men vågne journalister fangede de nye betingelser, hvilket førte til en mængde negativ omtale for teleselskabet.

Ifølge IT- og Telestyrelsens seneste opgørelse har Telia 1,3 mio. mobilabonnementer.

Læs også:
Telia indfører omstridt SMS-gebyr
PBS: Nyt gebyr hos Telia er uacceptabelt

Eksternt link:
Mere om Telia Tirsdag

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Morten Rank Jensen 16-11-2009 12:02:22

Når jeg sender en sms "Lucky" til 1231 kommer beskeden: Desværre er Lucky Ticket midlertidigt ude af drift. Vi håber snarest at kunne give dig nye chancer for at vinde biografbiletter. Vh Telia.

Skal dette ses som et led i en forringelse af abonnementet eller hvordan.. Hvis dette er tilfældet er det ..... dårlig service!!

Det kan jo være en driftsfejl men hvad ligner det også at reklamere med Telia tirsdag hvis man har 2000 biletter ialt.. Telia tirsdag er jo en service og ingen konkurrence som Lucky Ticket...

0 0

Om brug af cookies