Kun 2.000 gratis biobilletter i Telia Tirsdag

Regn ikke med at komme billigt i biografen med Telia Tirsdag. Nye retningslinier betyder, at fordelen er blevet en ulempe.

Kun 2.000 gratis biobilletter i Telia Tirsdag

TV 2’s forbrugerprogram Basta kunne torsdag aften afsløre, at Telia uden de store udmeldinger til kunderne, har ændret på succesen Telia Tirsdag. Med ændringen bliver det mere end svært for kunderne at tage en ven gratis med i biografen.

Telias kundeservice oplyser i programmet, at hvis man skal være nogenlunde sikker på en billet, skal den bestilles næsten en uge før man vil i biffen.

Peter Krogsgaard, salg- og marketingdirektør i Telia fortæller i en mail til Basta, at der fremover kun er 2.000 biografbilletter hver tirsdag.

Gebyrer i ly af sommeren

Det er ikke første gang Telia forsøger at snige ubehagelige ændringer ind af bagdøren.

I sommer blev blandt andet et PBS-gebyr og et SMS-gebyr indført – men vågne journalister fangede de nye betingelser, hvilket førte til en mængde negativ omtale for teleselskabet.

Ifølge IT- og Telestyrelsens seneste opgørelse har Telia 1,3 mio. mobilabonnementer.

Læs også:
Telia indfører omstridt SMS-gebyr
PBS: Nyt gebyr hos Telia er uacceptabelt

Eksternt link:
Mere om Telia Tirsdag

Opfølgning på artiklen

Få efterfølgende nyt i kronologien og tjek seneste nyt om temaet. mobilsiden fulgte op på sagen. 4/9/2009 fortsatte vi fortællingen med en artikel med temaet Telia sælger flest iPhones – Historien kan læses her. Få også seneste nyt i sagen ved at trykke her..