Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   ”Kun med kondom”-applikation er et hit

”Kun med kondom”-applikation er et hit

Et nyt mobilspil, som skal informere omkring kønssygdomme, er blevet et stort hit. Spillet er en del af en stor kampagne.

Applikationen ”Rub’it” er et spil, som er udviklet i forbindelse med Sundhedsstyrelsens kampagne ”Kun med kondom”, som har kørt de seneste to ugers tid.

 - ”Du blev nakket af Gonoré”, sådan lyder den kontante melding i Rub’it, hvis man skyder kondomet fordi den orange bakterie (Gonoré), som er en i mængden af sædceller, herpes, HIV og diverse andre kønssygdomme.

Rub’it er gået ind på en første plads, som det mest populære uddannelsesspil på iPhone netop nu, mens i action-kategorien er nummer tre. Spillet er også udkommet til både Android og Windows Phone. Det skriver Politiken.dk.

Bliver du ramt af en problematisk bakterie eller virus, så vil du få en beskrivelse af hvilke konsekvenser og symptomer der er for den pågældende kønssygdom.

Spillet er et oplysningsspil, som skal gøre de unge klogere på de konsekvenser der er ved ikke at bruge kondom.

Spillet er gratis at downloade både i Apples App Store og Google Play Store. Du kan også spille Rub’it via Facebook – og er du den bedste på highscorelisten kan du vinde en skirejse for to personer.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies