Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Kundeflugt kan tvinge TDC ind i priskrigen

Kundeflugt kan tvinge TDC ind i priskrigen

TDC's direktør har afvist at gå med i mobilpriskrigen, men der er en grænse for, hvor længe selskabet kan se til, vurderer analytiker.

TDC. (Foto: Mobilsiden.dk).
TDC. (Foto: Mobilsiden.dk).
Foto: Mobilsiden.dk

Priskrigen raser blandt de danske teleselskaber. Alligevel fastslog TDC-direktør Carsten Dilling i sidste uge, at selskabet ikke vil følge trop.

Ifølge teleanalytiker Poul Ernst Jessen er det et signal om, at TDC er villig til at afgive en del af markedandelen, for at bremse priskrigen. Der vil dog være en grænse for, hvor langt selskabet kan strække sig.

- "Og når den grænse overskrides, så stopper legen, og så vil de kaste M1, Onfone eller UnoTel ud og matche de andre. Men TDC forventer, eller i det mindste håber, at de andre trækker sig fra priskrigen," siger Poul Ernst Jessen til computerworld.dk uden dog at kunne give et eksakt bud på denne grænse.

Følger manuskriptet

Foreløbig er udtalelsen fra TDC-direktøren den rigtige løsning, lyder vurderingen.

- "TDC-direktøren følger manuskriptet. I ethvert marked med aggressivt prispres med én dominerende spiller og mange små, er det til enhver tid den dominerendes opgave at forsøge at stoppe en priskrig. Uanset om det handler om rugbrød eller telefoni," siger Poul Ernst Jessen og påpeger, at TDC har mere at tabe.

- "For eksempel vil TDC med deres 3,1 millioner talekunder tabe mere end de mindre operatører, hvis prisen falder med 20 procent. Derfor er det lettest at sænke prisen markant for den, der har få kunder."

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Naggie21 17-08-2012 12:03:33

Ejer TDC ikke Telmore mere? I nævner kun M1, UnoTel og Onfone

0 0
Slaraffenland 17-08-2012 09:58:36

Samme artikel... vidt forskellige overskrifter

Overskriften hos Computerworld: "Derfor er TDC tvunget til at afblæse priskrig"

Overskrift hos Mobilsiden: "Kundeflugt kan tvinge TDC ind i priskrigen"

0 0

Om brug af cookies