Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Kunder hos 3 har igen data på iPhone

Kunder hos 3 har igen data på iPhone

Så er der hul igennem på iPhone hos 3.

Iphone-brugere hos 3 kan ånde lettet op. Dataforbindelserne virker igen, rapporterer teleselskabet til Mobilsiden.dk. En genstart af produktet, er alt hvad der skal til, for at få hul igennem.

Onsdag stod 3's kunder med iPhone ellers op til manglende dataforbindelse. Årsagen var en rutinemæssig opdatering af DNS-servere i netværket, som lammede Apples 3G-produkt.

- "Vi har ikke spærret for iPhone på vores mobilnet. Tværtimod vil vi gerne have denne kundetype hos os", lød det tidligere på dagen fra 3s pressechef Stine Green Paulsen.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

bernbutt 29-08-2008 16:56:12

Det er andre tlf. eks HTC-Kaiser som har store problemer; ringede til 3 1. gang d 12/8-08 da jeg hele tiden blev smidt af 3G forbindelsen og det næsten var umuligt at bruge 3-portalen samtidig opdagede jeg at min regning løb løbsk på data trods det at jeg kun bruger 3 portalen. Har gentagne gange ringet og blev til sidst lovet at Sverige ville kigge på problemet og ringe mig op - hvilket stadig ikke er sket. Har igen prøvet at ringe til 3 flere gange - de har meget travlt og derfor er der kun tlf-svarer med tak for din opringning. Prøvede 2 gange idag d 29/8-08 stadig det samme. Samtidig med iPhone fik deres løsning kørte det også på min HTC d 27 - 28/8-08 altså 2 dage Idag er jeg så smidt af 3G adskillige gange. Hvad kan jeg gøre?? Forslag modtages Mvh Bernbutt

0 0

Om brug af cookies