Kunderne køber stadig masser af iPhone 4

Selvom der muligvis er en ny iPhone på trapperne, sælger iPhone 4 stadig godt.

Kunderne køber stadig masser af iPhone 4

Hvis din arbejdsplads har bedt dig vælge mellem nogle nye mobiltelefoner, og en iPhone 4 er en af dem, så skal du måske så småt begynde at ærge dig! For mange firmaer køber stadig rigtig mange iPhone 4 gennem aftaler med Apple. Apple får ryddet ud på lagret, og firmaerne får en god pris.

Men som medarbejder er det vel “lidt trist” at rende rundt med en iPhone 4, velvidende om at Apple inden længe lancerer en bedre og nyere model.

Mange teleselskaber rundt omkring i verden melder også ud, at iPhone 4 er deres mest sælgende smartphone. Enten er de kunder der køber den meget desperate for at få fingrene i en iPhone, eller også er de ligeglade om den hedder iPhone 4 eller iPhone 5!

Hvad med dig? Har du lige fået en iPhone 4, og hvis det er tilfældet – hvad tænker du så om at en nyere model er på trapperne?

Flere nyheder om iPhone

Historiens videre forløb. mobilsiden gik et skridt videre. 5/9/2011 gik redaktionen videre og fulgte op med en ny vinkel på Alt tyder på oktober-lancering af iPhone 5 – Den videre beretning kan læses her. De sidste nyheder om emnet finder du her.