Kvinder bruger tablets mere aktivt og interagerende end mænd

Der vil ligge mange tablets under de danske juletræer i år. En ny undersøgelse viser hvordan mænd og kvinder bruger dem.

Kvinder bruger tablets mere aktivt og interagerende end mænd

En ny undersøgelse lavet af analyseinstituttet YouGov i samarbejde med Telia viser nu, hvordan danskerne egentlig bruger deres tablets, samt forskellen på hvordan mænd og kvinder bruger dem.

Med i undersøgelsen har været 1.004 danskere, som alle er over 18 år.

Analysen viser, at kvinderne chatter og skyper mere fra de mobile skærme end mænd gør – specielt i målgrupperne 18-34 år og over 55 år. Disse aldersgrupper er mere end dobbelt så aktive på Skype og chat end målgruppen mellem 35 og 54 år.

Overraskende nok, så bruger kvinderne deres til at spille spil på i højere grad end mændene, samt kommunikere på de sociale medier.

Mændene har dog førertrøjen på når det kommer til at se tv, streame YouTube eller anden TV og høre musik på deres tablet.

telia undersøgelse

Forskellene mellem mænd og kvinders brug af tablets kommer blandt andet til udtryk i svarene på spørgsmålet: ”Hvad bruger du mest din tablet til?”
(Undersøgelse foretaget af YouGov og Telia)

Redaktionen har mere til historien

Sagen er ikke slut. Redaktionen har fulgt op på emnet. mobilsiden gik et skridt videre. d. 21/12/2012 dykkede vi igen ned i emnet med artiklen; Rygte: HTC på vej med to Windows tablets – Klik her. Se også seneste nyt om tematikken her..