Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Kvinder bruger tablets mere aktivt og interagerende end mænd

Kvinder bruger tablets mere aktivt og interagerende end mænd

Der vil ligge mange tablets under de danske juletræer i år. En ny undersøgelse viser hvordan mænd og kvinder bruger dem.

Diverse tablets (Foto: Mobilsiden.dk)
Diverse tablets (Foto: Mobilsiden.dk)

En ny undersøgelse lavet af analyseinstituttet YouGov i samarbejde med Telia viser nu, hvordan danskerne egentlig bruger deres tablets, samt forskellen på hvordan mænd og kvinder bruger dem.

Med i undersøgelsen har været 1.004 danskere, som alle er over 18 år.

Analysen viser, at kvinderne chatter og skyper mere fra de mobile skærme end mænd gør – specielt i målgrupperne 18-34 år og over 55 år. Disse aldersgrupper er mere end dobbelt så aktive på Skype og chat end målgruppen mellem 35 og 54 år.

Overraskende nok, så bruger kvinderne deres til at spille spil på i højere grad end mændene, samt kommunikere på de sociale medier.

Mændene har dog førertrøjen på når det kommer til at se tv, streame YouTube eller anden TV og høre musik på deres tablet.

<p>Forskellene mellem mænd og kvinders brug af tablets kommer blandt andet til udtryk i svarene på spørgsmålet: ”Hvad bruger du mest din tablet til?”<br />(Undersøgelse foretaget af YouGov og Telia)</p>

Forskellene mellem mænd og kvinders brug af tablets kommer blandt andet til udtryk i svarene på spørgsmålet: ”Hvad bruger du mest din tablet til?”
(Undersøgelse foretaget af YouGov og Telia)

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Kim Harder 21-12-2012 17:33:47

Hvor lidt en tablet egentlig kan bruges til. En god Smartphone, så kommer man sådan ca. lige så langt, hvis ikke længere.

0 0
Rene 21-12-2012 18:30:27

Du mener ikke den kan bruges til ret meget din løsning på det problem er så en mindre tablet som en telefon i dag jo reelt er... Den er god.

0 0

Om brug af cookies